Mainos

Nokia-älypuhelinten tukisovellus sai uuden suositeltujen sovellusten osion

Nokia-älypuhelinten Tuki-sovellus on saanut uuden suositeltujen sovellusten osion.

Nokia-älypuhelimia kehittävän ja myyvän HMD Globalin tuotteista vastaava johtaja Juho Sarvikas kertoi Twitterissä uuden ominaisuuden olevan AI:n eli tekoälyn ”buustaama”. Uudessa osiossa on listattu monia suosittuja sovelluksia, joita käyttäjä voi puhelimeensa Google Play -sovelluskaupan kautta asentaa. Hyödynnetäänkö toiminnassa oikeasti mitenkään tekoälyä, ainakaan sanan varsinaisessa merkityksessä, jää epäselväksi, mutta joka tapauksessa kyse on jälleen yhdestä uudesta hyödyllisestä lisästä Nokia-älypuhelinten tukisovellukseen.

HMD Globalin Nokia-älypuhelimissa on käytössä puhdas vakioversio Androidista, ja oman kamerasovelluksen ohella Tuki-sovellus onkin ainoa muun kuin Googlen sovellus esiasennettuna Nokioissa.

Tuki-sovellus tarjoaa lisäksi käyttöoppaat, tukikeskustelun , vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä tiedot huoltopisteistä ja takuusta. Joulukuussa sovellus sai päivityksenä myös Laitteen valvonta -osion, josta löytyy tietoja muistin käytöstä (RAM), vapaasta sisäisestä muistista, verkkosignaalin voimakkuudesta, datan käytöstä viimeisen käynnistyksen jälkeen, laitteen lämpötilasta sekä akun kunnosta.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja