Nokia-älypuhelinten tukisovellus sai uuden suositeltujen sovellusten osion

Nokia-älypuhelinten Tuki-sovellus on saanut uuden suositeltujen sovellusten osion.

Nokia-älypuhelimia kehittävän ja myyvän HMD Globalin tuotteista vastaava johtaja Juho Sarvikas kertoi Twitterissä uuden ominaisuuden olevan AI:n eli tekoälyn ”buustaama”. Uudessa osiossa on listattu monia suosittuja sovelluksia, joita käyttäjä voi puhelimeensa Google Play -sovelluskaupan kautta asentaa. Hyödynnetäänkö toiminnassa oikeasti mitenkään tekoälyä, ainakaan sanan varsinaisessa merkityksessä, jää epäselväksi, mutta joka tapauksessa kyse on jälleen yhdestä uudesta hyödyllisestä lisästä Nokia-älypuhelinten tukisovellukseen.

HMD Globalin Nokia-älypuhelimissa on käytössä puhdas vakioversio Androidista, ja oman kamerasovelluksen ohella Tuki-sovellus onkin ainoa muun kuin Googlen sovellus esiasennettuna Nokioissa.

Tuki-sovellus tarjoaa lisäksi käyttöoppaat, tukikeskustelun , vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä tiedot huoltopisteistä ja takuusta. Joulukuussa sovellus sai päivityksenä myös Laitteen valvonta -osion, josta löytyy tietoja muistin käytöstä (RAM), vapaasta sisäisestä muistista, verkkosignaalin voimakkuudesta, datan käytöstä viimeisen käynnistyksen jälkeen, laitteen lämpötilasta sekä akun kunnosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja