Nokia 7 Plus voitti asiantuntijaraadin sydämet – valittiin parhaaksi kuluttajille suunnatuksi älypuhelimeksi

1:34

Maailman suurin itsenäisesti toimiva palkintopaneeli valitsi Nokia 7 plus -puhelimen vuoden 2018 parhaimmaksi kuluttajaälypuhelimeksi.

Pääkuvan video

Miten käy Nokian klassikkopuhelimen, kun sitä ladataan miljoonalla voltilla?

EISA -järjestö on valinnut Nokia 7 plus -älypuhelimen vuoden 2018 – 2019 parhaaksi kuluttajille suunnatuksi älypuhelimeksi.

Nokian puhelimia valmistava suomalainen HMD Global kertoo tiedotteessaan, että EISA:n vuosittaiset palkinnot jakaa itsenäisesti toimiva palkintopaneeli. Paneeliin kuuluu 55 erikoisalojen aikakausilehteä ja verkkojulkaisua.

Palkinnot myöntänyt paneeli kiittää Nokia 7 Plus -mallia sen muotoilusta, suorituskyvystä sekä kuvausominaisuuksista.

Nokia 7 Plus sai HMD:n tiedotteen mukaan kovan vastuksen muista testatuista puhelimista, sillä kuluttajaälypuhelinkategoria on yksi kilpailluimmista kategorioista EISA:n vuosittaisessa kilpailussa.

EISA:n vuosittaiset palkinnot jaetaan valokuvaus-, hifi-, kotiteatteri- ja mobiililaitekategorioissa, ja niitä ovat valitsemassa asiantuntijat ympäri maailmaa. Kaikki kilpailuun valitut tuotteet käyvät läpi laajan ja monivaiheisen valintaprosessin, jossa testataan ja arvioidaan huolellisesti niiden teknologiaa, muotoilua ja innovaatioita. Tiukat testit läpäisseet tuotteet valitaan ehdokkaiksi edustamassaan kategoriassa, mikä sinällään kertoo jo tuotteiden johtavasta laadusta.

Nokia 7 Plus sai erinomaiset arviot kaikilla osa-alueilla, ja EISA valitsi sen 2018–2019 parhaaksi kuluttajille suunnatuksi älypuhelimeksi mobiililaitekategoriassa.

– Nokia 7 plus -älypuhelimessä kiteytyy kaikki mitä HMD Global on. Olemme erittäin iloisia, että tämä on huomattu myös toimialan asiantuntijoiden keskuudessa. Tavoitteenamme on tehdä älypuhelimia, joissa yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla suorituskyky, kuvausominaisuudet ja tyylikäs design kaikissa hintaluokissa, HMD Globalin tuotejohtaja Juho Sarvikas kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja