Suomalainen kalatuoteinnovaatio palkittiin arvostetussa kilpailussa.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin maaliskuussa suomalaisen kalatuoteyritys Kalaneuvoksen kehittämästä aivan uudenlaiseta pekonista. Yrityksen ideoima kirjolohipekoni palkittiin maaliskuussa ravintola-alan FFCR-messuilla parhaana innovaationa.
Nyt kirjolohipekoni on noteerattu myös kansainvälisesti. Kirjohipekoni voitti arvostetun Seafood Excellence Global -kilpailun. Voittajat palkittiin tiistai-iltana 6. toukokuuta Barcelonassa.
Seafood Excellence Global -kilpailu järjestetään vuosittain Barcelonassa osana Seafood Expo Globalia, maailman suurinta kala-alan tapahtumaa, joka kokoaa yhteen kymmeniä tuhansia ostajia, toimittajia ja alan asiantuntijoita yli 150 maasta. Kilpailussa oli tällä kertaa mukana 40 finalistia kaikkiaan 15 eri maasta ympäri maailman
