Mainos

NIVEA DNAge - läpimurto ihon ikääntymistä hidastavien tuotteiden kategoriassa

Suojaa ihosolujen DNA:ta

NIVEA DNAge on maailman ensimmäinen, todella ihon ikääntymistä hidastava ihonhoitotuote. Se sisältää foolihappoyhdistettä, joka korjaa ihosolujen DNA:ta ja stimuloi solujen uusiutumista. Ihon ikääntyminen johtuu sekä solujen uusiutumisen hidastumisesta että DNA:n vahingoittumisesta, johon vaikuttavat ulkoiset tekijät, kuten stressi, saasteet/ilman epäpuhtaudet, UV-säteet jaruokavalio. Kun ihosolujen DNA:ta korjataan ja solujen uusiutumista nopeutetaan, ikääntymisen näkyvät merkit vähenevät huomattavasti: iho kiinteytyy ja rypyt vähenevät.

Vanheneminen on todellisuutta. Vanhalta näyttäminen on historiaa.

Useilla 40-vuotiailla ja sitä vanhemmilla naisilla on ongelma. He ovat hyvin aktiivisia, tuntevat itsensä melko nuoriksi ja haluavat myös näyttää nuorilta. Mutta yksikään markkinoilla oleva ihonhoitotuote ei toimi tarpeeksi hyvin, eivätkä kauneusleikkaukset sovi kaikille! DNAge on tuote, joka viimeinkin vastaa heidän tarpeisiinsa. Foolihappoyhdiste hoitaa ikääntymisen merkkejä ihosolujen DNA:ssa ja saa aikaan näkyviä tuloksia. Tämä ei ole pelkkää puhetta – DNAge todellakin toimii.

Foolihappo: ihmeaine

Läpimurron salaisuus on foolihappoa sisältävä yhdiste.

Useimmat tuntevat foolihapon lisäravinteena, jota suositellaan naisille ennen raskautta ja raskauden aikana. Foolihappo korjaa DNA:ta ja stimuloi solujen jakautumista, mikä auttaa sikiön kasvua. Mutta foolihappo on tärkeää kaikille, sillä jokaisen ihmisen solut uusiutuvat ja meidän kaikkien DNA:ta on korjattava. Foolihappo on luonnollinen vitamiini, jota on muun muassa vihreissä vihanneksissa, maksassa ja hiivassa. Yhdisteessä on myös kreatiinia, joka nopeuttaa solujen uusiutumista parantamalla energiantuotantoa.

-Olen varma siitä, että tämä uusi tuote edistää merkittävästi taistelua ihon ikääntymistä vastaan.

Tohtori Maria Langhals, tuotekehityspäällikkö, Kasvojenhoitotuotteet ja meikit, Beiersdorf AG Hamburg.

Looginen askel kohti nuoremman näköistä ihoa

Ikääntyvä iho menettää kimmoisuuttaan ja siihen muodostuu ryppyjä, koska solun uusiutumiskyky on heikentynyt. Foolihappo stimuloi ihon uusiutumista, siksi NIVEAN tutkijat halusivat kokeilla sen vaikutusta suoraan ihoon. Foolihappo vaikutti ihoon merkittävästi, ja niinpä NIVEA aloitti kehitystyön, jonka tuloksena syntyi ikääntymistä hidastava DNAge-yhdiste. Tutkijat lisäsivät foolihapon rinnalle vielä kreatiinia, joka edistää ihon korjaamiseen ja uusiutumisprosessiin tarvittavan energian tuotantoa. Tuloksena on ihon ikääntymistä hidastava tuote, joka kiinteyttää ihoa sekä vähentää ryppyjä silminnähtävästi.

-Foolihapon tärkeys soluille on havaittu jo vuosia sitten… ihosolut jakautuvat jatkuvasti, mutta tämä prosessi hidastuu, kun vanhenemme. Tämän huomion perusteella arvelimme, että foolihapolla voisi olla suotuisa vaikutus ikääntyvään ihoon.

Tohtori Stefan Gallinat, Laboratoriopäällikkö, molekyylibiologia, Beiersdorf AG Hamburg

Ikääntymistä hidastavat DNAge-tuotteet

NIVEA DNAge -tuotesarjaan kuuluvat päivävoide, yövoide ja silmänympärysvoide. DNAge korjaa ihosolujen vahingoittunutta DNA:ta ja nopeuttaa solujen uusiutumista. Lisäksi se myös suojaa ihoa haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä, kuten saasteiden / ilman epäpuhtauksien, stressin, tupakoinnin ja UV-säteiden vaikutuksilta hoitaen ja kosteuttaen ihoa niin, että se näyttää terveeltä ja tuntuu miellyttävältä.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.