Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Nina Mikkosen kassi:

Julkaistu 23.11.2001 09:28

- hummeri - lanttu - salmiakkijauho - piimä - viinirypäleitä

Aki Wahlmanin ja Nina Mikkosen menu:

Hummerikeitto

1/2 hummerin kuoret 1/2 keltasipuli 4 valkosipulia 2 persiljan varret 1 rkl tomaattipuretta 2 cl konjakkia liekitykseen 2 dl valkoviiniä 3 dl kuohukermaa

Freesaa kuoret oliiviöljyssä kasvisten kanssa ja liekitä. Lisää liemet ja keitä 15 min. Siilaa liemi ja soseuta joukkoon 30 g voita.

Hummeria ja yrttisalaattia

1 hummeri 1 dl tuoreyrttejä suolaa pippuria

Puolita hummeri ja kokoa palat uudelleen puolitettuun kuoreen. Lisäkkeeksi yrttisalaattia

Lanttu-perunacreme

1 uuniperuna 100 g lanttua 1/2 dl kuohukermaa 3 valkosipulia 4 kpl ruohosipulia

Kuori ja kuutioi juurekset ja keitä suolaliemessä. Soseuta. Keitä kermaa sipulin ja yrttien kanssa ja lisää soseen joukkoon.

Piimälassi

2 dl piimää 1 dl joghurttia 10 mintun lehteä suolaa sokeria

Laita kaikki aineet cutteriin ja vaahdota.

Salmiakki-viinirypäleet ja salmiakkivaahtoa

2 dl puolitettuja viinirypäleitä 1 rkl sokeria 1 rkl voita 2 cl Cointreau-liköriä 2 dl kuohukermaa 1 rkl salmiakkijauhoa 1 rkl sokeria

Puolita viinirypäleet, hauduta sokerin ja voin seoksessa. Mausta liköörillä. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon hienonnettu salmiakkijauhe. Tee kuumalla lusikalla quenellit.

Lisää aiheesta:

Yksi suomalainen ruoka jakaa totaalisesti turistien mielipiteet: "En voi syödä"Kysely paljastaa: Suomalaiset kokevat painoon liittyvää epäasiallista kohteluaTomaattikohu kiehahti yli: Kiina hukkuu nyt omaan pyreeseensäMuutos äitiyspakkaukseen: Tässä tapauksessa voit saada pakkauksen lisäksi rahaa1,3 miljardia euroa – Turusta lähtee maailmalle luksusristeilijän arvosta ehkäisyä joka vuosiHelsinkiläisnuorten ostama lounasruoka voi pöyristyttää
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 16:45
    Ruoka

    Yksi suomalainen ruoka jakaa totaalisesti turistien mielipiteet: "En voi syödä"

  • 15:05
    Painonhallinta

    Kysely paljastaa: Suomalaiset kokevat painoon liittyvää epäasiallista kohtelua

  • 12:58
    Ruoka

    Tomaattikohu kiehahti yli: Kiina hukkuu nyt omaan pyreeseensä

  • 10:40
    Lifestyle

    Muutos äitiyspakkaukseen: Tässä tapauksessa voit saada pakkauksen lisäksi rahaa

  • 08:12
    Ehkäisy

    1,3 miljardia euroa – Turusta lähtee maailmalle luksusristeilijän arvosta ehkäisyä joka vuosi