Nina, 37, maksattaa elämänsä rikkailla miehillä – opettaa tyttärensäkin samaan

4:29

Floridalaisnaisen elämän maksumiehinä toimivat vanhemmat, varakkaammat herrasmiehet. Katso videolta Ninan tarina!

Nina Peterson on hyötynyt yli miljoonan dollarin edestä olemalla seuralainen rikkaammille ja vanhemmille miehille. Siitä huolimatta Peterson vakuuttaa, ettei ole prostituoitu.

Sugar daddy panostaa sellaiseen naiseen, jonka hän kokee olevan potentiaalinen kilpailuvaltti hänen elämässään. Prostituoitu ei ole mikään kilpailuvaltti, Peterson perustelee.

37-vuotias Peterson on "sugar baby". Tuottoisassa hommassa varakas mies hukuttaa nuoremman naisen rahaan, koteihin, lahjoihin ja luksuslomiin. Petersonin tapauksessa pakettiin kuuluvat myös plastiikkakirurgiset toimenpiteet.

– Minulle on tehty melkein 100 000 dollarilla leikkauksia, joita en luonnollisestikaan maksanut itse, muodokas nainen kertoo.

– Nenäni on operoitu kolme kertaa, rintani neljästi ja minulle tehdään säännöllisesti myös rasvasolujen jäädyttämistä ja mikrohiontaa.

Rinnat triplanneet kokonsa, autotallissa luksusauto

Yli 180-senttisen Petersonin rinnat ovat kasvattaneet kokoaan kolminkertaisiksi – miesten kustannuksella tietenkin. Alunperin kokoa 75C olleet rinnat ovat nyt hurjat 75H-kokoiset. Nainen itsee kutsuu niitä 'megarinnoiksi' – aivan kuten hänen idolillaan, sarjakuvahahmo Jessica Rabbitilla.

Muihin luontoisetuihin kuuluvat muun muassa 200 000 dollarin arvoinen Maserati Quattroporte -auto sekä naisen luksuskoti. Takapihalta löytyy uima-allas, totta kai!

Peterson on myös kahden lapsen äiti. 9-vuotias Juliana ja 12-vuotias Ymahni rakastavat äitinsä tuottoisia diilejä.

– Hänen sugar daddynsä ostaa hänelle paljon lahjoja, ja kun hän saa rahaa, hän joko vie meidät lomalle tai ostaa meille söpöjä mekkoja. Olen onnellinen, kun hän on onnellinen, Juliana toteaa.

Pienen tytön unelmissa siintää sugar babyn ammatti.

– Haluaisin, että mies maksaa kaiken, kun olen vanhempi, koska silloin minun ei tarvitsisi huolehtia asioista ja niin herrasmiehen kuuluisikin tehdä, topakka tyttö sanoo.

14.02495946

Peterson vakuuttaa kuitenkin, ettei elämä ole pelkkää lepolomaa.

– Mukaudun miehen elämäntyyliin, joten jos hänen täytyy matkustaa jonnekin, minä hoidan sen, ja hänen kotinsa ja varmistan, että palkkaamme oikean henkilökunnan. Olen käytännössä hänen henkilökohtainen assistenttinsa.

Peterson tietää kuitenkin, ettei voi olla sugar baby koko loppuelämäänsä. Nainen haaveileekin perustavansa koulun, jossa voisi opettaa nuoremmille, kuinka olla täydellinen sugar baby.

Lähteet: NY Post, AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja