Niko Saarisen tulot näyttävät kasvaneen räjähdysmäisesti vuoteen 2021 verrattuna – tällaiset rahat juontaja kääri

Niko Saarinen teki viime vuonna kovan tilin.

Juontaja Niko Saarinen takoi viime vuonna kovaa tiliä. Juontajalle kertyi vuonna 2022 ansiotuloja 131 387 euron verran. Pääomatuloja Saarinen ei saanut, ja mätkyjä hänelle rapsahti maksettavakseen 2 025 euroa.

Saarisen ansiotulot vuonna 2021 olivat vain 10 744 euroa ja palautuksia hän sai 1 717 euroa. Pääomatuloja hänellä ei ollut. Saarinen kommentoi viime vuonna tulojaan MTV Uutisille.

– Tämä ei voi pitää paikkaansa. Eihän toi voi olla mahdollista. Kun kuulin tuon uutisen niin pakko sanoa, että siitä puuttuu kyllä yksi nolla, Saarinen nauroi.

– Enhän minä pystyisi edes montaa vuokraa maksaa tuolla summalla, hän jatkoi.

Saarinen vieraili taannoin MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa, jossa hän kertoi tuloistaan. Päätyökseen NRJ-radiokanavalla juontava Saarinen tekee tulonsa radion lisäksi suositulla Nikotellen-podcastilla, sekä sosiaalisella medialla. Hän perusti kesällä 2022 Nevahööd Oy:n, joka tuotti vain seitsemässä kuukaudessa voittoa kiitettävät 234 000 euroa. 

– Ihmiset ovat jotenkin epäilleet, että mikä on oikeaa työtä ja voiko tällaisella tienata. Nyt kun yritykseni tulotiedot tuli, niin ihmiset jotenkin havahtuivat, että "niin niissähän tehdään bisnestä", Saarinen sanoi.

– Ja jos joku ei ole vielä älynnyt, niin podcastithan ovat tämän hetken kuumin juttu ja jos olet yksi kuunnelluimmista, niin siellä liikkuu raha, hän lisäsi.

Asia 60 sekunnissa – Näin tarkastat verotiedot 0:54
Näin selvität verotiedot

Lue myös:

    Uusimmat