Niko Saarisen pinna paloi sosiaalisessa mediassa – seuraajan pisteliäs kommentti sai raivonpartaalle: "V*tustako sinä tiedät, että onko sun resepti parempi kuin mun?"

Kaikki alkoi siitä, kun Saarinen päätti jakaa Instagramissa kokkausvideon kanasalaatin teosta. 

Tositelevisiotähti Niko Saarisella tuli mitta täyteen eilen maanantaina (8.6.) sosiaalisessa mediassa. Kaikki sai alkunsa, kun Saarinen jakoi Instagram-tilinsä Tarinat-osiossa seuraajilleen ohjeen tortillakanasalaatista, antakseen kokkausinspiraatiota seuraajilleen. 

Ei aikaakaan, kun yksi seuraajista oli kiinnittänyt huomiota tapaan, miten Saarinen sanoo jalapeno, jota hän laittoi kanojen joukkoon. 

– Jalapeno, ei jalopeno, seuraaja oli viestittänyt Saariselle. 

– Oli muuten Saarisen vika kerta, kun jaan mitään reseptejä mun somessa. Kiitos mielenkiinnosta, Saarinen kirjoitti julkaisuun, jossa on otettu kuva seuraajan viestistä. 

Julkaisun jälkeen Saarinen laukoi suorat sanat seuraajillensa videon muodossa. 

– Olen sanaton. Vaikka jakaisin täällä 30 vuotta käyttämäni lempimakaronilaatikkoreseptin, niin joku tulee sanomaan, että tee näin, se on parempaa. V*tustako sinä tiedät, s*atana onko se sun resepti parempi kuin mun, Saarinen tulistui videolla. 

Saarinen muisteli myös erästä tapausta, joka hänelle tapahtui somessa, kun hän oli jakanut seuraajillensa smetanalohi-reseptinsä. Eräs hänen seuraajistaan oli todennut, ettei smetanaa voi laittaa lohen päälle, koska hänen miehensä on allerginen sille. Samassa hän oli jakanut Saariselle oman ohjeensa lohesta. 

– Sitten kun paistan kaloja, niin niiden päälle ei voi laittaa smetanaa, koska sun miehesi ei tykkää. Teinkö sitä ruokaa sun miehelle ja perheelle? En h*lvetissä, Saarinen totesi. 

Saarinen kertoi, että erityisesti korona-aikaan somekommentointi on muuttunut entistä negatiivisemmaksi. 

– Jaat jonkun reseptin täällä, vaikka sinulla on hirveä nälkä ja niiden videoiden kuvaaminen vie kuitenkin hetken aikaa. Ainoa asia, mikä tulee videoistani mieleen on se, kun lausun jalapenon väärin. Inhoan s*atanan nitisijöitä.

Saarinen on saanu seuraajiltaan paljon tukea asiassa. Hän kiittääkin heitä saamistaan positiivisista viesteistä, joissa toivotaan, että hän ei lakkaisi jakamasta reseptejään.

Saarinen kertoi, että on päättänyt vastaisuudessa blokata Instagramista sellaiset ihmiset, jotka aiheuttavat hänelle turhaa, negatiivista energiaa. Hän paljasti blokanneensa Snapchat-palvelussa peräti yli 10 tuhatta käyttäjää. 

– Viimeksi kun tapoin ampiaisen, niin joku tuli kommentoimaan, että julmaa ja maapallo tuhoutuu. Mutta sinänsä why not, olen tällainen tosielämän Mr. Bean ja näyttää hyvältä cv:ssä "maapallon tuho Saarinen", Saarinen vitsaili omintakeisella tyylillään.

– Välillä mietin kun näitä kommentteja tulee, että onko kattooni asennettu kamerat ja onko tämä Possen piilokamera, mutta ei, tämä on vaan Saarisen Nikon tosielämän piilokamera, hän jatkoi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja