Niko Saarinen julkaisi raadollisen rehellisen vuodatuksen saamastaan Instagram-palautteesta: "Täällä ei voi tehdä mitään ikinä oikein!"

Tosi-tv-tähti Niko Saarinen hermostui Instagramissa saamastaan palautteesta ja tuskaili sitä, että somessa on mahdotonta tehdä mitään oikein.

Muun muassa Big Brotherista ja Viidakon tähtösistä tuttu tosi-tv-tähti Niko Saarinen julkaisi viikonloppuna raivokkaan rehellisen vuodatuksen somesuosion varjopuolista.

Saarinen kertoi Instagramin Stories-osiossaan saaneensa syytteleviä palautteita somessa mitä tavallisimmista ja arkipäiväisimmistä asioista.

– Ette usko, miten vaikeaa on välillä olla somettaja. Eilen aiheutin paskamyrskyn, kun kävin Alepassa, hän aloittaa tilityksensä.

– Jos ostan kaupasta kurkkua, se on jonkun mielestä väärin ja mun pitäisi syödä tomaattia eikä kurkkua. Kun sanon, että mun kämppis kirjoitti paperilapun, sekin on väärin, koska sademetsä tuhoutuu, Saarinen tilittää tuohtuneena ja lukuisilla kirosanolilla höystettynä.

– Täällä ei voi tehdä mitään ikinä oikein. Jos tämä sisältö ahdistaa teitä, älkää seuratko, hän huudahtaa.

Seuraavaksi hän ottaa lasillisen valkoviiniä ja toteaa taas, että saa todennäköisesti kritiikkiä siitä, että se on huonoa esimerkkiä lapsiseuraajille. Saarisen Instagram-tilillä on kaikkiaan yli 70 000 seuraajaa.

– Hauska fakta: olen täysi-ikäinen. Olen 33-vuotias, eli se, että nautin alkoholia, on täysin laillista, eikä mun tarvitse tehdä sitä salassa missään salakapakassa, hän kuittaa ja vilauttaa ajokorttiaan, mutta lisää pian seuraavan videon, jossa avautuu toisenlaisesta viiniin liittyvästä huomautuksesta, joka oli tullut heti eräältä seuraajalta.

Seuraaja oli huomauttanut Saariselle, että viinilasista tulisi irrottaa Iittalan tarra.

– Tottakai se pitäisi ottaa pois ja tottakai siitä pitää huomauttaa, koska somessa pitää aina huomauttaa kaikesta kaikille. Teen nyt yhden suomalaisen onnelliseksi, hän puuskahti repien tarraa irti lasinsa reunasta.

Saarinen paljasti myöhemmin, ettei ole koskaan aiemmin saanut näin paljon yksityisviestejä Instagramissa, ja kiitteli, että lähes kaikki hänen saamansa palaute on kuitenkin positiivista.

Saarisen tarinat oli katsonut myös missikaunotar Sara Sieppi, joka kiitteli omissa tarinoissaan Saarista rohkeudesta ja avoimuudesta.

Myös Sieppi julkaisi sunnuntaina Instagramissa tarinoita, joissa hän hämmästeli sitä, että hän joutui selittelemään seuraajilleen sitä, että avasi joulukalenterin luukkuja maaliskuussa.

– En arvosta lahjoja, joita saan, mua ei kiinnosta tuotteet ollenkaan, miksi en anna niitä seuraajille, jotka olisivat niistä otettuja... Julkaisin siis muutaman sekunnin klipin. Mistä te tiedätte, mitä teen niille tuotteille, miten tutkin niitä täällä kotona ja kenelle tulen ne antamaan? Sieppi hämmästeli saamaansa palautetta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja