Niko Saarinen viettää vappua yhdessä rakkaansa kanssa – poikkeuksellisen avoimena tuoreesta suhteesta: "Hän on se järjen ääni"

6:01
Niko Saarinen poikkeuksellisen avoimena tuoreesta parisuhteestaan – nämä kriteerit unelmamiehestä kävivät toteen

Televisio- ja somepersoona Niko Saarinen sanoi viime juhannuksena MTV Uutisten haastattelussa ääneen, että haluaisi löytää rinnalleen rakkauden. Toiveet kävivät toteen, ja Saarinen avaa nyt salaista arkkuaan parisuhteensa tiimoilta. 

Niin kuin jokaisella suomalaisella, myös mediapersoona Niko Saarisella koittaa jo toinen koronavappu. Kaivopuiston piknikkien ja muiden tapahtumien sijaan Saarinen aikoo viettää vappua kotonaan.

– Vappuna toivotaan aina hyvää säätä, mulle on aivan sama, vaikkei paistaisikaan aurinko, sillä aion pysyä kotona!

Persoksi itseään kutsuva mies aikoo nauttia vappumunkkien ja muiden juhlaruokien lisäksi myös vettä väkevämpää.

– No ketä minä tässä huijaan, aion minä varmasti jotain nestettäkin nauttia, Saarinen naurahtaa ominaiseen kuplivaan tyyliinsä MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Saarinen muistelee erästä takavuosien vappua, kun hän oli ystävänsä luona Tuusulassa kotibileissä. Miehellä oli juhlapäivän kunniaksi päässään oranssi peruukki sekä runsaasti itseruskettavaa vartalossaan

– Kun tulin paikalle, moni nauroi, että miksi olen oikein pukeutunut, kun olen noin oranssi. Oli vähän nolo myöntää, että en ollut oikeasti pukeutunut miksikään, vaan ainoa rekvisiittani oli peruukki ja ihoni on sen värinen ilman vappuakin. Se oli ehkä vuosi 2007, niin ruskean sävy oli hieman eri, mitä nykyisin.

Juhannustaikoja

Saarinen viettää vappua puolisonsa kanssa. Kyseessä on ensimmäinen yhteinen vappu, sillä tosi-tv-konkari paljasti tämän vuoden helmikuussa seurustelevansa.

Viime kesäkuussa, juhannuksen tienoilla hän teki MTV Uutiset Livessä juhannustaikoja yhdessä toimittajan kanssa. Tuolloin Saarinen toivoi löytävänsä uuden rakkauden. 

Saarinen ei usko, että itse taiat olisivat syy onnen löytämiselle, mutta epäilee niissä kuitenkin olleen joku hyöty. 

 – Kyllä hän on sen jutun lukenut, eli on se voinut olla jokin sytytyslanka meidän suhteelle. 

Taian tarkoituksena oli, että Saarinen asettelisi viisi eri kasvia tyynyn alle juhannuspäivänä.

– Lähdimme kaverin mökille ja muistin pienessä humalassa jossain vaiheessa iltaa, että kukat ovat jossain laukun pohjalla. Kyllä ne siellä jossain pyöri, en muista näinkö tulevasta puolisostani unta.

Saarinen toivoi haastattelussa tiettyjä piirteitä tulevalle puolisolleen – värikkyyttä ja sitä, ettei mies olisi liian hiljainen. 

– Vaikka hän on minua nuorempi, niin hän on se järjen ääni, Saarinen paljastaa.

Löytyykö Niko Saarisen uudessa kumppanissa ne piirteet mitä hän halusikin, entä kumpi on kovempi puhumaan? Haastattelussa tähti kertoo myös, aikooko tuoda miestään julkisuuteen. Katso haastattelu yltä videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja