Nikita-tähden rohkean vartalomaalauksen sanoma: Suojele luontoa!

Kuvankaunis näyttelijä Maggie Q kantoi kortensa kekoon poseeraamalla eläinsuojelujärjestön kampanjassa, joka tunnetaan rohkeista kuvistaan. Mainoksessa ihmisiä kehotetaan muuttamaan ruokavaliota eläinten hyvinvoinnin nimissä.

Nikita-sarjan tähti Maggie Q, 33, on ottanut osaa eläinsuojelujärjestö PETAn rohkeaan kampanjaan, jonka tavaramerkkinä on edustaa ilman rihman kiertämää.


Mainoksessa poseeraava näyttelijätär kehottaa ihmisiä taistelemaan ilmastonmuutosta vastaan ryhtymällä vegaaniksi. Näin ollen myös eläimet säästyvät karulta kohtalolta.

Kuvassa nainen poseeraa yllään vartalomaalaus, joka esittää maapalloa.

– Kun ensi kerran näin maailman maalattuna minussa, koin sen olevan mielenkiintoinen metafora siitä mitä tunnen koko ajan, näyttelijä kuvailee.

– Maailma on riippuvainen ihmisten tekemistä valinnoista.

Maggie Q, oikealta nimeltään Margaret Quigley, on itsekin vannoutunut vegaani.

– Kun syön, tiedän etten vahingoita planeettaamme, en vahingoita muita ihmisiä tällä planeetalla, en vahingoita eläimiä enkä luontoa, näyttelijätär perustelee.

Veganismi on ruokavalio ja elämäntapa, joka pyrkii välttämään kaikkea eläimille vahingollista toimintaa. Vegaani ei käytä ruokavaliossaan lainkaan lihaa, kalaa, munia, maitotuotteita, näiden johdannaisia tai muita eläimistä peräisin olevia tuotteita.Miten sinä suojelet luontoa ja eläimiä? Kommentoi!Lue myös:
AVA

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja