Niki Juusela moittii rajusti Kimi Räikkösen tallikaverin kohtelua – "Heitetty vertauskuvallisesti auton alle"

Formula 1 -kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Azerbaidzhaninissa. C Moren F1-selostaja Niki Juusela ihmettelee Alfa Romeon strategioita tallin italialaiskuljettajaa Antonio Giovinazzia kohtaan.

– Giovinazzi on näin vertauskuvallisesti heitetty auton alle! Kilpailustrategiat, joita Alfa Romeo on hänelle tarjonnut, ovat rengasvalintojen osalta olleet aivan kuraa. On lähdetty pehmeillä renkailla liikkeelle, vaikka on nähty, että se on hänelle tekemätön paikka, Juusela totesi MTV Uutiset Livessä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Azerbaidzhanin GP suorana 26.-28.4.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Azerbaidzhanin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Samalla kun Alfa Romeon kokenut suomalaiskuljettaja Kimi Räikkönen on ajanut kauden kaikissa kolmessa osakilpailussa komeasti pistesijoille, on Giovinazzin pistetili puolestaan edelleen avaamatta.

– Kimi on usein saanut kovat renkaat alle ja on selvinnyt kisat yhden pysähdyksen taktiikalla. Giovinazzilla on kokeiltu jotain aivan ihmeellistä ässäniksiä hihasta, eikä siitä ole tullut yhtään mitään, Juusela ihmettelee.

Media on repostellut 25-vuotiaan Giovinazzin esityksillä. 

– Giovinazzi-parka on italialaisen pressin keskipisteessä ja hänet on helppo nostaa jollakin tavalla epäonnistujaksi. Mutta kyllä se tiimikin on tehnyt hänen taipaleensa erittäin vaikeaksi, Juusela summaa.

Lue myös:

    Uusimmat