Niin ikään keikkansa perumaan joutunut Anna Puu vitsailee tavasta, jolla yrittää pitää koronaviruksen loitolla: "Yritän tässä pitää huumoria yllä"

Anna Puu saapui Emma gaalan punaiselle matolle upeassa asussa:"Mekkoni on Alexander McQueenin käsialaa!" 2:43
Anna Puu saapui Emma Gaalan punaiselle matolle viikinkikuningattaren elkein

Anna Puu yrittää keventää tunnelmaa koronaviruskaaoksen keskellä. 

Muusikko Anna Puu ilmoitti perjantaina 13. maaliskuuta, että hänen tuleva kevään kiertueensa on peruttu ja siirretty loppuvuoteen. Myöhemmin perjantaina Puu julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertoo yrittävänsä keventää hieman tunnelmaa vaikeiden aikojen keskellä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Jos kerran ginillä on aikoinaan yritetty pitää malariaa loitolla, niin toimiikohan se myös koronaan...? Yritän tässä pitää huumoria yllä, Puu kirjoittaa.

–Kiertueen oli määrä alkaa tänään, mutta toisin kävi. Kaikilla keikkailevilla kollegoilla, muusikoilla, ääni- ja valoteknikoilla, tapahtumajärjestäjillä ja vaikka kellä hävisi kaikki kalenterimerkinnät (ja tulot) ainakin kesään asti. On pakollinen pysähtymisen hetki. Luonto muistuttaa meitä siitä kuinka haavoittuvaisia ja pieniä me ollaan. Yhtä pieniä kuin nämä karpalot tässä lasissa, jotka kohta syön, Puu jatkaa päivitystään. 

Hallituksen tiedotustilaisuudessa linjattiin torstaina 12. maaliskuuta pääministeri Sanna Marinin johdolla, että kaikki yli 500 hengen yleisötapahtumat peruutetaan Suomessa toukokuun loppuun saakka. Linjauksen myötä lukuisat tahot ovat joutuneet peruuttamaan tapahtumansa. MTV Uutisten kokoaman listauksen peruutetuista tai siirretyistä tapahtumista näet tästä.

Lue myös:

    Uusimmat