Anna Puu peruu konserttisalikiertueensa keväältä: "Ei voi olla kiinni siitä, onko paikalla 450 vai 500 henkilöä"

Anna Puu saapui Emma gaalan punaiselle matolle upeassa asussa:"Mekkoni on Alexander McQueenin käsialaa!" 2:43
Anna Puu haastattelussa Emma Gaalassa helmikuussa.

Anna Puu kirjoitti perumisesta päivityksen Instagram-tililleen. 

Anna Puun Heartbreak Hotel -konserttisalikiertue siirtyy keväältä loppuvuoteen. Suomen hallitus kertoi eilen suosittelevansa, että yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Tiedotteessa kerrotaan, että uudet päivämäärät ovat työn alla ja konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan. 

Puu julkaisi Instagram-tililleen harmistuneen päivityksen asiasta. Hän kertoo olleensa olleet bändin ja tekniikan kanssa Hyvinkääsalissa harjoittelemassa, kaikki valmiiksi laitettuna. Konserttikiertueen olisi ollut tarkoitus alkaa perjantaina 13. maaliskuuta. 

Puu kertoo, että uutiset naapurimaiden koronavirustilanteesta on nostanut hänen otsalleen hikikarpaloita. 

– Tänään sitten kävi juuri niin kuin pelkäsin. Laskeskelin mielessäni, että Hyvinkääsaliin menee rapiat 400 katsojaa, samoin Sellosaliin sekä Järvenpäähän. Muut konserttisalit ovat yli tuon annetun ohjeistuksen. 

Puu oli lopulta pysähtynyt miettimään, että mikä on ainoa todettu keino, jolla saisi koronavirustartuntoja vähennettyä. 

– Meillä on vielä mahdollisuus toimia kun homma ei ole totaalisesti räjähtänyt käsiin, eikä se silloin voi olla kiinni siitä onko paikalla 450 vai 500 henkilöä. On parempi ylireagoida kuin ei reagoida ollenkaan. Koen, että mulla on eräänlainen vastuu, Puu kirjoittaa. 

Lue koko postaus tästä.

Lue myös:

    Uusimmat