Nicola painoi ennen 133 kiloa: "Luin painonpudotustarinoita lehdistä ja itkin"

Nicola Jeffrey, 27, muutti elämänsä vaikean kokemuksen jälkeen.

Nicola Jeffrey, 27, painoi ennen 133 kiloa. Kävellessään astmasta kärsivä Jeffrey hengästyi niin, että luuli kuolevansa.

– Olin iso lapsena. Siskoni ovat isoja, olimme iso perhe, Jeffrey kertoo The Irish Sun -lehdelle.

Vaikea aika on nyt vain muisto, sillä Jeffrey onnistui elämänmuutoksessaan ja painaa nyt vain puolet entisestä.

Söi herkkuja salaa

Jeffreyn terveys oli huolestuttavalla tolalla jo hänen ollessaan 22-vuotias. Yksi syy ongelmaan oli salasyöminen: Jeffrey naposteli tavallisesti herkkuja koko päivän, mutta palatessaan töistä kotiin hän väitti silloiselle kumppanilleen, ettei ollut syönyt koko päivänä. Iltaisin pari söikin suuria annoksia noutoruokaa.

– Asuimme McDonald'sin vieressä ja söin siellä säännöllisesti. Minut tunnettiin ”isona, kuplivana Nicolana”. Minulla oli paljon ystäviä, ja yritin olla huolehtimatta painostani. Näytän joissakin (tuon ajan) kuvissa onnelliselta, mutta tiedän, etten tuntenut oloani onnelliseksi. Katselin aina toisia naisia ja ajattelin ”kunpa näyttäisin tuolta”.

Jeffrey kuvaa olleensa vain hyvin onneton: hän pukeutui suuriin vaatteisiin ja joi päivittäin viiniä.

– Olin jumissa. Luin painonpudotustarinoita lehdistä ja itkin.

Nicola Jeffrey ennen ja jälkeen

mvphotos-0294753146
Nicola Jeffrey ennen Copyright: MVPhotos Caters News. Photographer: MVPhotos Caters News.
mvphotos-0294753145
...ja jälkeen Copyright: MVPhotos Caters News. Photographer: MVPhotos Caters News.

Vuonna 2011 Jeffrey sai keskenmenon ennen kuin edes tiesi olevansa raskaana. Hänelle oli aiemmin kerrottu, että hänen on vaikeaa tulla raskaaksi.

Kamala kokemus käynnisti Jeffreyn muutoksen: hän lakkasi napostelemasta keksejä ja juomasta viinejä. Näiden sijaan Jeffrey söi kolme terveellistä ateriaa päivässä ja alkoi myös juosta.

– Nyt teen liikkumiselle tilaa joka päivä. En treenaa intensiivisesti, mutta nautin todella paljon treenaamisesta, Jeffrey kuvaa.

– Ihmiset eivät enää muista, että olin lihava. Ystävieni mukaan olen kuin eri ihminen. Rakastan reaktioita, joita saan muilta. Olen paljon onnellisempi nyt.

Himottaako treenaaminen? Kokeile vaikka näitä:



Lähde: Caters News, Thesun.ie

Lue myös:

    Uusimmat