NHL-tähden karu kohtalo – päihdeongelmien jälkeen palannut hyökkääjä sysättiin tylysti siirtolistalle

Detroit on asettanut tshekkihyökkääjä Jakub Vranan siirtolistalle.

Jakub Vrana hakeutui syksyllä NHL:n ja NHLPA:n tukiohjelmaan, koska hän kärsi päihderiippuvuudesta ja henkisistä haasteista. Tshekkihyökkääjä ehti pelata vain kaksi ottelua tällä kaudella ennen hakeutumistaan hoitoon, eikä hän ole pelannut NHL:ssä sen jälkeen.

AHL-joukkue Grand Rapids Griffinsissä tshekkitaituri on käynyt koettamassa kuntoaan kolmen ottelun verran, mutta luistin on liikkunut tahmeasti. Vranan saldo kolmesta ottelusta tehojen valossa on pyöreä nolla ja plus-miinustilasto näyttää rumaa lukemaa -5.

Nyt Detroit Red Wings on asettanut hyökkääjänsä siirtolistalle, josta muut joukkueet voivat napata miehen riveihinsä ilman siirtokorvausta.

Detroit maksaa Vranalle tältä kaudelta 5,25 miljoonaa dollaria palkkaa, ja seura on joutunut pulittamaan tshekille korvausta normaaliin tapaan, vaikka mies ei ole kaukaloon asti kyennyt.

Vrana oli muutama vuosi sitten kova tekijä Washington Capitalsissa, kun hän iski parhaalla kaudellaan tehot 25+27. Vrana siirtyi jättikaupassa Detroitiin kaudella 2020-2021, mutta tekeminen on sen jälkeen ollut takkuista. Viime kaudellakin tshekkitaituri kykeni pelaamaan vain 26 ottelua, joissa syntyi tehot 13+6.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja