NHL:ssä hämmentävä tapaus – pelaaja tuli rapakunnossa harjoitusleirille, seura antoi potkut

Jääkiekkoliiga NHL:ssä eri seurojen harjoitusleirit ovat pyörähtäneet käyntiin. Koko liigassa yksi iso puheenaihe liittyy Tampa Bay Lightningiin ja sen puolustajaan Jake Dotchiniin. Kanadalaispuolustajasta on levinnyt julkisuuteen varsin hämmentäviä tietoja.

Ylälaidan videolla tiistai-illan Tulosruutu.

Lightning laittoi muutama päivä sitten 24-vuotiaan Dotchinin siirtolistalle sopimuksen ulosostoa varten. Dotchin läpäisi listan, minkä myötä Lightning purki hänen sopimuksensa.

Tapaus on kuitenkin varsin monimutkainen.

Sportsnetin toimittajan Elliotte Friedmanin mukaan Lightning vetosi sopimusrikkomukseen. Siirtolistalle laiton yhteydessä Friedman kertoi, että Lightning olisi ollut hyvin tyytymätön siihen, millaisessa kunnossa Dotchin saapui seuran harjoitusleirille.

Friedman jakoi asiasta varsin kovia tietoja.

– Mitä olen kuullut, niin tämä oli ihan äärimmäinen tapaus. Hän ei ollut vain huonossa kunnossa, hän oli aivan rapakunnossa. Se, mitä olemme kuulleet, niin hän saapui harjoitusleirille niin, että hänen rasvaprosentti oli yli 25. Se on aivan liian kova NHL-pelaajalle, Friedman kertoi.

Friedmanin mukaan Dotchinin agentti ja pelaajayhdistys NHLPA selvittävät valitusmahdollisuutta.

Dotchinilla oli jäljellä vielä yksi vuosi viime heinäkuussa tehdystä kahden vuoden sopimuksesta. Tuon diilin kokonaisarvo oli 1,625 miljoonaa dollaria eli 1,389 miljoonaa euroa.

Kanadalaispuolustaja Dotchin on keikkunut jo muutaman kauden ajan Lightningin puolustuksen rajamailla. Viime kaudella Dotchin pelasi yhteensä 48 runkosarjaottelua, joissa hän iski tehot 3+8=11.

Lue myös:

    Uusimmat