NHL-seura julkaisi mahtavan löydön suomalaisesta kotialbumista – kuvan pikkupoika pelaa nyt samassa joukkueessa idolinsa kanssa

Leijonat kutsui Suomen NHL-pelaajien kerman koolle – näin Patrik Laine ja Sebastian Aho odottavat tulevaa olympiatalvea 7:44
Suomen NHL-pelaajien kerma kokoontui elokuussa starttaamaan olympiakautta Leijonien kanssa.

Maalivahti Antti Raannan ja hyökkääjä Jesperi Kotkaniemen päätyminen samaan NHL-joukkueeseen sulkee hienosti ympyrän, joka kaksikon välillä alkoi jo noin vuosikymmen sitten Porista.

32-vuotias Raanta siirtyi täksi kaudeksi Carolina Hurricanesin maalille Arizona Coyotesin paidasta. 21-vuotias Kotkaniemi puolestaan tarttui Hurricanesin haaviin, kun seura sotkeutui tarjouksellaan suomalaishyökkääjän Montreal Canadiensin kanssa käymiin sopimusneuvotteluihin.

Raanta ja Kotkaniemi ovat eri ikäluokkaa, mutta heidänkin tiensä ovat ristenneet jo noin vuosikymmen sitten. Carolina Hurricanes julkaisi sosiaalisen median kanavissaan hauskan kuvaparin, jossa ensimmäisessä Kotkaniemi on pikkupoikana idolinsa vieressä. Toisessa kaksikko on vierekkäin tuoreissa seurakuvissa.

Ensimmäinen yhteiskuva on todennäköisesti ajalta, jolloin raumalainen Raanta liittyi Porin Ässien SM-liigamiehistöön. Raannan pelatessa ensimmäisen kautensa Porissa vuosina 2011–12 Kotkaniemi oli vasta 11-vuotias. Hänen isänsä Mikael Kotkaniemi toimi tuolloin Ässien apuvalmentajana.

Lue myös:

    Uusimmat