Neymarin puuttuminen auttoi joukkuetta median edessä erikoisesti käyttäytyneen PSG-luotsin mukaan: "Siinä tapauksessa häivyn täältä"

PSG aloitti uuden kauden Mestarien liigassa vaikuttavalla 3-0 voitolla Real Madridista keskiviikkona. Viime kausi päättyi shokeeraavaan putoamiseen Manchester Unitedille, joka näkyi yhä myös päävalmentaja Thomas Tuchelin olemuksessa voiton jälkeen.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

– Siinä tapauksessa, jos joku kysyy, aiommeko voittaa Mestarien liigan, häivyn täältä, Tuchel aloitti lehdistötilaisuuden Reutersin mukaan.

Pariisilaisjoukkue on pudonnut kolme kertaa peräkkäin kivuliaalla tavalla kilpailun neljännesvälierissä.

Barcelona nousi sensaatiomaisella tavalla 0-4-tappioasemasta PSG:tä vastaan keväällä 2017. Seuraavalla kaudella Real Madrid lähetti ranskalaisjoukkueen lauluun yhteismaalein 5-2 ja viime kaudella Tuchelin ryhmä menetti avausosassa vieraskentällä hankitun 2-0-johdon pahoista poissaoloista kärsinyttä Manchester Unitedia vastaan.

– Emme halunneet lähettää viestiä, mutta on totta, että hallitsimme peliä, olimme hyvin valmistautuneita, PSG:n keskuspuolustaja Thiago Silva sanoi ottelun jälkeen.

Ykkösaseet sivussa

Qatar Sports Investment osti seuran vuonna 2011, jonka jälkeen se on käyttänyt pelaajahankintoihin rahaa yli miljardi euroa. Seuran on odotettu menestyvän nimenomaan Mestarien liigassa.

Nyt joukkue keskittyy etenemään jatkoon alkulohkosta, jonka muita joukkueita Real Madridin lisäksi ovat Club Brugge ja Galatasaray.

Angel Di Maria iski keskiviikkona PSG:lle kaksi maalia samalla kun kokoonpanosta puuttuivat pelikieltoa kärsinyt Neymar sekä loukkaantuneet Edinson Cavani ja Kylian Mbappe.

– Pelaajien paine ei ehkä ollut liian kova näiden kolmen ollessa sivussa. Emme olleet suosikkeja ilman heitä ja se vapautti kentällä olleiden pelaajien mieliä, he eivät tunteneet painetta, Tuchel arvioi.

Tuchel kuitenkin tiedosti, ettei pärjää ilman "MCN-kolmikkoa" pitkään. 

– Pärjäämme muutaman pelin ilman heitä, jos kaikki muut pelaavat parhaalla tasollaan.

Nimeä tärkeämpi hankinta

PSG teki kauden kynnyksellä kaksi nimekästä hankintaa, kun seuraan saapuivat Real Madridissa kolmesti Mestarien liigan voittanut Keylor Navas ja Internazionalen tähtihyökkääjä Mauro Icardi. Keskiviikon voiton takuumies oli kuitenkin kesän hankinnoista vähemmän tunnettu, kun viimeiset neljä kautta Valioliigassa Evertonia edustanut keskikenttäpelaaja Idrissa Gueye liittyi joukkueeseen.

Gueyen esitys keskiviikkona on kerännyt runsaasti kiitosta. Senegalilaisen 93 prosentin syöttötarkkuus ja Di Marian toisen osuman alustus tekivät vaikutuksen joukkuetoveriin.  

– Idrissa, uskomatonta. Minulla ei ole sanoja. En tiedä, miten monta palloa hän voitti tänään, Thiago Silva sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat