Newyorkilaismies päätti etsiä rakkautta koronasta huolimatta – keksi tavan mainostaa itseään: "Olen saanut paljon vastauksia laatunaisilta"

Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua 0:53
Kun tapaat kiinnostavan ihmisen, aluksi kaikki sujuu ihanasti: viestittelette ja huumori kukkii. Sitten hän katoaa kuin tuhka tuuleen eikä vastaa enää koskaan... Nämä kokemukset ovat kaikille nettideittailijoille tuttuja!

Brad päätti yrittää löytää rakkautta koronan aikaan, ja ripusti puistoon mainoksia itsestään.

Rakkautta vailla? Kolmekymppinen newyorkilaismies päätti, ettei anna korona-ajan estää romanttisia toiveitaan, kertoo New York Post. Mies levitteli New Yorkin keskuspuistoon julisteita, joissa on hänen kuvansa ja sähköpostiosoitteensa.

"Terve, viehättävä, hyvin työllistetty mies, vähän yli 30 vuotta, etsii pöpövapaata monogamiaa. Ole hyvä, olethan terve, hyvässä kunnossa ja puhdas", lentolehtinen totesi.

Mukana oli miehen sähköpostiosoite, jonka osoiteosuus, "SteadyMan4U", on suomennettuna jotakuinkin mallia "kunnollinen mies sinulle".

Halusi jatkaa deittailua koronasta huolimatta

Ilmoitusten takaa löytyi Brad-niminen mies. Hän kertoi haastattelussa, että on yrittänyt pähkäillä, miten voisi jatkaa deittailua korona-aikana.

– Olin sinkku, kun kotonapysymisvaatimus astui voimaan, ja olen miettinyt, miten ja koska deittaileminen taas olisi mahdollista, Brad kuvailee.

Hän ei voi tavata uusia ihmisiä, koska heistä tulee koronaviruksen vuoksi pysyä etäällä. Brad ei kuitenkaan aikonut luovuttaa.

"Kuka tarvitsee deittisovelluksia?" pohtii Bradin mainokseen törmännyt. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Tämä ei ole hyvä aika satunnaissuhteille, joten etsin pitkäaikaista ja eksklusiivista suhdetta, mies kuvaa.

Saanut jo vastauksia "laatunaisilta"

Brad ripusti julisteitaan reitille, jolla moni juoksee lenkkejä. Miehen mukaan juliste onkin paremmin kohdennettava mainostusmuoto kuin esimerkiksi deittailusovellukset. Myöskään kilpailua ei liiemmin ole.

– Olen saanut paljon vastauksia laatunaisilta, ja odotan innolla, että voin tavata jonkun heistä etätreffeillä, Brad kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat