Nettideittailijoiden kyselytutkimus paljastaa: Tämä asia saa kiinnostuksen lopahtamaan tehokkaammin kuin huono seksi

2:27

Amerikkalaiset sinkut paljastavat, että kumppanin kielioppivirheet saavat kiinnostuksen lopahtamaan todennäköisemmin kuin huono seksi. Tutkimuksesta uutisoi Men's Health.

Mikä on yleisin ongelma seksissä? Katso yllä oleva video!

Tinderin ja vastaavien deittisovellusten yleistyessä monista sinkuista saattaa joskus tuntua, että millään muulla ei ole oikeastaan väliä kuin ulkonäöllä. Tuore kyselytutkimus kuitenkin osoittaa, että sillä, mitä toiselle kirjoittaa ja sanoo, on todellisuudessa merkitystä.

Nettideittailijat ovat paljastaneet deittailusivusto Plenty of Fishin kyselytutkimuksessa pahimmat asiat, jotka saavat kiinnostuksen lopahtamaan treffikumppanissa. Tutkimuksessa haastateltiin yhteensä 2 000 amerikkalaista sinkkua.

Vastaus saattaa yllättää! Tutkimukseen vastanneista sinkuista jopa 58 prosenttia kertoi, että kielioppivirheet olivat paljon pahempaa kuin huono seksi.

Keskustelu ylitse muiden

74 prosenttia sinkuista kertoi, että hyvä keskustelu määrittää sen, onko parilla kemiaa. 60 prosenttia vastaajista uskoi, että ensimmäisen keskustelun jälkeen on jo mahdollista rakastua.

Jopa 83 prosenttia sinkuista myös kertoi, että heidän mielestään treffikumppani oli vaikuttanut vähemmän viehättävältä sen jälkeen, kun he olivat keskustelleet. Toisaalta 87 prosenttia sinkuista kertoi, että vastapuoli veti keskustelun jälkeen entistä enemmän puoleensa.

Sinkkujen mielestä kaikista parhaimmat treffit olivat illallisen äärellä. 78 prosenttia vastaajista kertoi menevänsä mieluiten treffeille, jotka synnyttävät laadukkaita keskusteluja.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja