Nämä asiat tekevät seksistä "huonoa" – kiusallinen seksikokemus on monen parisuhteen alku

Huono seksi ensimmäisellä kerralla ei vielä määrittele tulevaa parisuhdetta. Itse asiassa moni parisuhde on saanut alkunsa huonon seksin siivittämänä.

Yllä olevalla videolla pohditaan, mitä tehdä, jos seksi ei toimi vielä suhteessakaan.

Jos ensimmäinen seksikerta potentiaalisen kumppanin kanssa ei vielä kutkuttanut oikealla tavalla, ei syytä huoleen. Tuore kysely paljastaa, että moni parisuhde alkaa itse asiassa huonosta seksistä.

Kahdelle tuhannelle amerikkalaiselle tehty kysely paljasti, että 58 prosenttia parisuhteessa olevista oli aloittanut suhteen harrastamalla seksiä, jota voisi kuvailla kiusalliseksi tai yksinkertaisesti kamalaksi.

Seksi uuden kumppanin kanssa voi jännittää

OnePollin ja Pure Romancen kyselyssä selvisi myös, että suurinta osaa vastanneista ahdisti seksi uuden kumppanin kanssa. 53 prosenttia kertoi huolehtivansa siitä, miltä oma vartalo näyttää, kun taas 48 prosenttia vastanneista panikoi siitä, kykenisivätkö he tyydyttämään kumppaninsa.

Ennen seksiä uuden kumppanin kanssa miehiä ahdisti kyselyn perusteella kumppanin miellyttäminen, oma kestävyys, se, saako kumppani orgasmin, se, miltä oma vartalo näyttää sekä sukupuolitaudit.

Naisia ahdisti se, miltä oma vartalo näyttää, kumppanin miellyttäminen, sukupuolitaudit, oma riittämätön seikkailunhalu sekä eri asentojen kokeilu.

Vaikka kenellekään ei pitäisi tulla yllätyksenä se, ettei seksi ensimmäisellä kerralla uuden kumppanin kanssa ole välttämättä priimaa, kolme kymmenestä kyselyyn vastanneista kertoi jättävänsä kumppanin saman tien sikseen, jos seksi ei ensimmäisellä kerralla ole hyvää.

Keskimäärin ihmiset kuitenkin sietivät 4–5 huonoa seksikertaa ennen päätöstä lopettaa suhde. 

71 prosenttia vastanneista ei uskonut ensimmäisen kerran vielä määrittelevän suhdetta. Harjoitus tekee mestarin!

TOP 5: Asiat, jotka tekevät seksistä "huonoa"

Miehet:

1. Se, ettei saa orgasmia
2. Esileikin puute
3. Kumppani haluaa miehen antavan suuseksiä, mutta ei tee vastapalvelusta
4. Liian nopea eteneminen
5. Erektio-ongelmat alkoholin nauttimisen jälkeen

Naiset:

1. Esileikin puute
2. Liian nopea eteneminen
3. Se, ettei saa orgasmia
4. Likaiset lakanat
5. Kumppani haluaa naisen antavan suuseksiä, mutta ei tee vastapalvelusta

Lähteet: Metro, Yahoo

Uusimmat