Netissä iPhone 6:n myyntiaalto: Näin paljon nettoat vanhasta puhelimestasi

Apple julkistaa tänään uuden version iPhonesta, iPhone 6S:n. Tuttuun tapaan se tarkoittaa sitä, että moni yrittää päästä eroon nykyisestä iPhonestaan myymällä sen esimerkiksi nettihuutokaupassa.

Tori.fi -verkkopalveluun on pelkästään tämän aamupäivän aikana tullut myyntiin useita iPhone 6 -malleja. Lisää on luvassa, mitä lähemmäksi uuden iPhonen lanseeraus Suomessa tulee.

Edellisvuosina on uutisoitu, että iPhonen myynti näkyy piikkeinä vakuutusyhtiöiden korvaushakemuksissa. Käyttäjien puhelimet ovat syystä tai toisesta hajonneet juuri silloin, kun uusi malli tulee myyntiin.

Tällä hetkellä iPhone 6:sta pyydetään netin kauppapaikoilla varsin vaihtelevia summia. Hinnat alkavat 400 eurosta ja päätyvät noin 550 euroon. Kalleimmat hinnat koskevat avaamattomia tuotepakkauksia tai hyvin vähän käytettyjä laitteita.

Huuto.netissä kalleimmat iPhone 6 Plus -mallit 128 gigatavun muistilla on hinnoiteltu 800 euroon. IPhonen omistajat siis uskovat saavansa vuoden vanhasta puhelimestaan hyvän hinnan, vaikka uusi malli on jo ovella.

Lue myös:

    Uusimmat