Mainos

Nesteen mobiilisovellukseen merkittävä päivitys – voit ostaa polttoainetta credit- ja debit-maksutavoilla

Nesteen mobiilisovelluksen maksuominaisuudet laajenevat. Nyt myös credit- ja debit-kortit toimivat sovelluksessa pankista riippumatta.

Nesteen mobiilisovelluksella on mahdollista tankata nyt myös Visan sekä Mastercardin credit- ja debit -korteilla käyttäjän pankista riippumatta. Mobiilimaksaminen Nesteen sovelluksella tuli mahdolliseksi jo huhtikuun alussa, mutta nyt maksuvaihtoehtoja on laajennuttu yleisimpiin debit- ja credit-kortteihin.

– Neste-äppi nopeuttaa tankkaamista ja tekee siitä entistä turvallisempaa, kun maksamiseen ei enää vaadita erillisiä kortteja tai käteistä. Riittää kun ajaa asemalle ja avaa sovelluksella haluamansa mittarin, Nesteen markkinointi ja palvelut -yksikön markkinointijohtaja Mika Hyötyläinen kertoo.

Maksamiseen käytetään käyttäjän määrittämää vahvistuskoodia. Puhelimen kadotessa palvelu onkin helppo sulkea. Mobiilisovelluksella maksetut tankkaukset jäävät Neste-sovelluksen maksutapahtumiin muistiin.

Sovelluksessa muitankin toimintoja kuin maksaminen

Maksamisen lisäksi sovellus auttaa löytämään lähimmät Neste-asemat ja navigoimaan asiakkaan haluamalle asemalle. Mobiilisovellukseen voi myös liittää Plussa-kortin, jolla saa Plussa-pisteitä polttoaineen ostamisesta kaikilla Nesteen kevyen verkoston asemilla Suomessa.

Mobiilimaksaminen on tällä hetkellä mahdollista yli 300 Nesteen Express, automaatti- ja Neste K -asemalla. Credit- ja debit -kortit saa otettua käyttöön syöttämällä kortin tiedot päivitettyyn Neste-sovellukseen. Sovellus vaatii verkkoyhteyden, ja se toimii seuraavien puhelimien ja käyttöjärjestelmien kanssa:

● iPhone: käyttöjärjestelmä iOS 6.0 tai uudempi

● Android: käyttöjärjestelmä Android 5 tai uudempi


---

1:09

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.