Mainos

Nelli Matula kertoo tuoreesta musiikistaan: "Siinä on selvästi enemmän haavoittuvaisuutta"

9:24

Nelli Matula päättää kiireisen ja rankan vuotensa julkaisemalla uutta musiikkia. 

Poplaulaja Nelli Matula julkaisi 14. joulukuuta uuden singlensä Tää ei oo ohi. 21-vuotias artisti on julkaissut tähän mennessä kolme omaa singleä ja lisäksi hän on ollut mukana huippuartistien, kuten Robinin sekä Profeettojen kappaleilla. Hän kilpailee musiikillaan Vuoden tulokas -ehdokkuudesta tammikuussa 2018 pidettävässä Emma-gaalassa. 

Matula kertoo MTV:lle, että uuden musiikin julkaisu on jännittävää. Kappaleen kertoja kipuilee hänen mukaansa sitä, kuinka ihastuksen kohde ei huomaa ja kuinka kovasti hänen kanssaan haluaisi olla. 

– Kappaleen kulma kääntyy kuitenkin siihen, että ei tässä ole mitään hätää: tiedän että me mennään naimisiin, mutta sä et vaan vielä sitä tiedä! 

Matula kertoo, että kuten hänen aikaisemmassa tuotannossaan, myös uudessa kappaleessa on hyvin itsevarma meininki. Osaltaan se kuitenkin näyttää laulajasta myös uusia, herkempiä puolia, joita hän ei ole tottunut vielä julkisesti näyttämään. 

– Siinä on tietyllä tavalla paljon haavoittuvaisempaa materiaalia, kuin mitä olen aikaisemmin laittanut ulos. Ja se jännittää minua. Mutta todellinen vahvuushan on sitä, että uskaltaisi olla heikko. Tämä on uusi puoli itsestäni, mitä näytän. 

Laulajan mukaan hän on erittäin tarkka kaikesta tekemisestään ja haluaa seisoa täysin tuotostensa takana. Tämän takia uuden materiaalin tuottaminen vie toisinaan paljon aikaa.

Matula on tuoreesta kappaleesta erittäin innoissaan ja kertoo olevansa ylpeä pitkän työn lopputuloksesta. Kappale on tehty yhteistyössä hänelle rakkaiden ystävien kanssa ja mukana tuotannossa ovat olleet muun muassa laulaja-lauluntekijä Vilma Alina, tuottajalupaus Tido sekä Robinin yhtyeessä bassoa soittava Minna Koivisto

– Tätä oli mielettömän hauskaa tehdä! Tämä on sellainen biisi, että jos studiossa fiilistelin, miten paljon tykkään siitä, mitä me tehdään. Sillä ei oikeastaan ole edes mitään väliä, vaikka koko biisi floppaisi, sillä olen itse sitä mieltä, että tämä on niin hyvä juttu. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.