Neljäsluokkalainen kieltäytyi vastaamasta matematiikan tehtävään – nokkela perustelu naurattaa

Neljäsluokkalainen Maddy ei ehkä saanut täysiä pisteitä kotiläksyistään, mutta tyttö ansaitsee arvosanakseen 10+ ystävyydestä.

Iowalainen Maddy Douglas ei suostunut vastaamaan kotiläksyksi tulleeseen matemaattiseen ongelmaan, sillä se rikkoi hänen mielestään tyttökavereiden kirjoittamatonta sääntöä.

Päättelykykyä vaativassa tehtävässä esiteltiin kahdeksan poikaa ja kahdeksan tyttöä, jotka käyvät treffeillä toistensa kanssa eri yhdistelmin. Tehtävässä pyydetään päättelemään nuorten lopullinen treffailuyhdistelmä: kenen kanssa Frank menee neljänsille treffeille?

Neljäsluokkalainen Maddy oli kauhistunut kysymyksestä.

"En voi vastata tähän tehtävään, koska äitini sanoo, että tyttökavereiden kirjoittamattoman säännön mukaan ei pitäisi treffailla ystävän ex-poikaystävää."

Maddyn äiti, Jenn Douglas, julkaisi kuvan tyttärensä kotiläksystä HuffPost Parentsin Facebook-sivuilla. Douglas kertoi Huffington Postille olevansa ylpeä tyttärensä vastauksesta, mutta hän myös kyseenalaisti lapsille annetun treffailuun liittyvän tehtävänannon.

– Pidän itseäni täysin avoimena ihmisenä, ja yksinhuoltajana yritän opettaa lapsilleni tasa-arvosta ja erityyppisistä ihmisistä, joihin he törmäävät, mutta ensimmäinen reaktioni oli, ettei se ollut sovelias kysymys nelosluokkaisille, tai oikeastaan minkään luokkalaisille, Douglas sanoi.

Douglas kertoo Maddien opettajan suhtautuneen vastaukseen huumorilla, ja todeten, että Maddiella oli "hyvä pointti".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja