Neljännet Joukkuemarjastuksen MM-kisat Suomussalmella

Neljännet Joukkuemarjastuksen MM-kisat järjestetään Suomussalmella lauantaina 8. syyskuuta. Marjamittelö käydään kolmessa eri sarjassa eli aikuisten puhdistetun ja puhdistamattoman puolukan sarjoissa sekä lasten sarjassa, jossa puolukoita ei tarvitse puhdistaa. Voittajaksi selviytyy kussakin sarjassa se joukkue, joka kerää eniten puolukoita tunnin aikana.

Joukkumarjastuksen MM-kisoihin voi osallistua nelihenkinen porukka, joka voi olla koottu esimerkiksi työpaikalta, harrastuskerhosta, tuttavista tai perheenjäsenistä ja sukulaisista. Kisajoukkueiden ilmoittautumisia ottaa vastaan Arktiset Aromit ry, ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 15. elokuuta. Tähän mennessä mukaan on ilmoittautunut reilut kymmenen joukkuetta, jotka kaikki tulevat Suomesta. Viimevuotiseen kisaan osallistui 58 joukkuetta, ja mukana oli myös venäläisjoukkueita.

Arktiset Aromit ry:n arvion mukaan Suomussalmen seudulle on tulossa hyvä puolukkasato, joten kisaämpärien täytettä pitäisi löytyä riittämiin. Viime vuonna kilpailun paras joukkue ehti tunnin aikana kerätä puolukkaa peräti 57 kilon verran. Rivakkaa poimintavauhtia kannattaa pitää yllä tänäkin vuonna, sillä kilpailusarjojen kolmea parasta joukkuetta odottavat tuotepalkinnot.

(Lähde: Finfood)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja