Neljä myyttiä ennenaikaisesta siemensyöksystä

Ennenaikaiseen siemensyöksyyn liittyy paljon vääriä uskomuksia. Askdanandjennifer.com oikaisee virheet ja opettaa, kuinka sängyssä voi kestää pidempään.

Näin ennenaikaisesta siemensyöksystä puhutaan. Ja näin myytit rikkoutuvat.

Myytti 1: Jos tulet kahden minuutin sisällä, kärsit ennenaikaisesta siemensyöksystä

Tämä on todella subjektiivista. Miesten, jotka tulevat alle kahdessa minuutissa, sanotaan kärsivän ennenaikaisesta siemensyöksystä. Mutta jos saat naiselle orgasmin alle kahdessa minuutissa, et todellakaan kärsi mistään ongelmasta! Kaikki riippuu siis siitä, miten nopeasti naisesi saa tyydytyksen.

Myytti 2: Jotkut miehet ovat luonnostaan kestävämpiä seksissä

Kukaan mies ei synny kestäväksi sängyssä. Oikeastaan pitkään kestäminen on jopa luonnonlakeja vastaan, sillä biologian näkökulmasta miesten tulee levittää mahdollisimman paljon siemeniään lyhyessä ajassa. Jos et kestä pitkään, se ei ole oma syysi. Sitä paitsi, kohtalotovereitasi on maailmalla todella paljon.

Myytti 3: Ennenaikaiselle siemensyöksylle ei voi tehdä mitään

Kyky kestää sängyssä pitkään on opittavissa. Olet ehkä huomannut, että aikuisviihdetähdet jaksavat harrastaa seksiä todella pitkään. Sänkytaidot ovat siis aivan samalla tavalla opeteltavissa kuin mikä tahansa muu taito. Tärkeintä on opetella kontrolloimaan kiihottumistaan ja vahvistamaan lihaksia, jotka vaikuttavat ejakulaatioon.

Myytti 4: Erilaiset häirintätekniikat ovat hyvä tapa kestää pidempään

Jotkut miehet ajattelevat, että jonkin epäeroottisen ajattelu kesken lemmenleikkien estää ennenaikaisen siemensyöksyn. Tekniikka voi kuitenkin estää sinua nauttimasta seksistä, joten siinä ei ole mitään järkeä. Opettele mieluummin oikeat tekniikat, niin voit sekä rakastella pitkään että nauttia seksistä.


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja