Neljä ihmistä kertoo, miksi välit hyvään ystävään katkesivat: "En ole ikinä ollut onnellisempi"

Näin yleistä kiusaaminen on koulussa 1:50

Eroaminen hyvästä ystävästä voi olla yksi emotionaalisesti raskaimmista kokemuksista aikuisiällä. Useimmissa tapauksissa ystävyydet hiipuvat hiljaa ajan kuluessa ja ihmisten muuttaessa toisiin kaupunkeihin – toisissa tapauksissa ero on dramaattisempi.

VIDEO: Näin yleistä kiusaaminen on koulussa.

Kaikki ystävyydet eivät pääty hiljaisesti. Joskus ystävät eroavat äkillisesti, kivuliaasti ja dramaattisesti – kuten romanttisetkin suhteet. Paitsi että se saattaa tuntua pahemmalta, koska kulttuurisesti ymmärrämme paremmin pariskuntien kuin ystävien eroamista.

Jos olet kokenut sen hämmennyksen ja tuskan, mikä seuraa hyvästä ystävästä eroamisesta, et ole asian kanssa yksin! Reddit-käyttäjät kertovat ystävyyksistä, jotka päättyivät ikävästi.

Kumppaneitaan kaltoin kohteleva kaveri

Nimimerkki OutlawNightmare kertoi kaveristaan, joka kohteli tyttöystäväänsä todella ikävästi. Tyttöystävä oli täysin kaverin tossun alla, ja vaikka tyttö maksoi laskut, teki ruoan ja siivosi asunnon, kaveri kohteli tätä silti kuin roskaa.

– Kun näin, miten hän kohteli tyttöystäväänsä, kaikki kaverin tarinat ”hulluista” eksistä alkoivat selvetä, nimimerkki OutlawNightmare kommentoi.

Kyseinen kommentoija ei halunnut enää olla kaverinsa kanssa tekemisissä ymmärrettyään, että juuri kaveri oli parisuhteidensa sekopää ja niin epäkunnioittava kumppaneitaan kohtaan.

Addiktio pilasi ystävyyden

Nimimerkki Thunderoad kertoo, että ystävyys katkesi ystävän alettua käyttää huumeita. Kommentoija oli yrittänyt auttaa ystäväänsä taistelemaan addiktiota vastaan, mutta ystävä oli katkaissut välit ja valitettavasti kuoli kuusi vuotta sen jälkeen.

– Oli hankalaa katsella, miten mukava tyttö muuttui täysin eri persoonaksi, nimimerkki Thunderoad kommentoi.

Arvostelua ja nolaamista

– Tajusin vasta vuosien kuluttua, että aina kun lähdin kaverini luota, minusta tuntui jotenkin pahalta, nimimerkki PaperKnucks kertoo.


Käyttäjä ei enää kestänyt ystävänsä jatkuvaa arvostelua. (Kuvituskuva)

– Kaveri arvosteli kaiken aina vaatteistani siihen, kuinka likainen autoni oli.

Viimeinen pisara oli se, kun kommentoija seurusteli tulevan vaimonsa kanssa ja he menivät käymään kaverin luona. Kaveri alkoi heti arvostelemaan kommentoijan ulkonäköä ja ojensi sitten kassillisen tölkkejä sanoen ”voit alkaa säästää asuntoa varten”.

Kommentoija ei käsittänyt, miksi kaveri halusi aina nolata hänet. Tapahtuman jälkeen välit katkesivat lopullisesti.

Minä, minä, minä

Nimimerkki oskatuna kertoo olleensa parhaita ystäviä kaverinsa kanssa 12 vuotta. He tekivät kaiken yhdessä – tai ainakin kaiken, mitä kaveri halusi. Kyse oli kirjoittajan mukaan aina kaverista, hänen aikataulustaan eikä ikinä kompromisseista.

Kun kommentoijan äiti kuoli, hän pyysi kaveriaan seuraksi kotiinsa. Kaveri vastasi, että hän on menossa toisen kaverinsa bileisiin, koska tämä oli eronnut juuri poikaystävästään.

– Emme ole puhuneet nyt kahteen vuoteen kaverini kanssa, enkä ole ikinä ollut onnellisempi, nimimerkki oskatuna kertoo.

 Lähteet: Someecards, Reddit

Lue myös:

    Uusimmat