Näyttelijät Oona Airola ja Mikko Leppilampi tutustuivat toisiinsa erikoisella tavalla: "Päästiin kehään"

Mikko Leppilampi debytoi rikossarjan pääosassa 7:55
Mikko Leppilampi debytoi rikossarjan pääroolissa.

Näyttelijät Oona Aitola ja Mikko Leppilampi kertovat Uutisaamussa uudesta rikossarjastaan.

Christian Rönnbackan menestyskirjasta Kylmä syli tehdään uusi C More -alkuperäissarja. Hautalehto: Kylmä syli -sarjan pääosassa, rikoskomisario Antti Hautalehtona nähdään Mikko Leppilampi.

Leppilampi ja sarjassa toista poliisia näyttelevä Oona Airola kertoivat uutuussarjan kuvauksista Uutisaamussa.

Mies kertoo haaveilleensa pitkäkestoisesta roolista laatusarjassa.

– 12 vuotta sitten alkoi tulla enemmän laatusarjoja suoratoistopalvelulle, joissa ykköselokuvatähdet olivat ja ne olivat niin laadukkaita. Minua kiinnostaa se pidempi kaari ja se maailma mihin tässä pääsee sukeltamaan.

– En voi keksiä parempaa. Tämä on elämänmakuinen ja perustuu kirjoihin ja oikeisiin ihmisiin, Leppilampi kuvailee rooliaan sarjassa.

Sarjan yhtenä tähtenä nähdään myös menestysnäyttelijä Oona Airola. Näyttelijät pääsivät tutustumaan toisiinsa erikoisissa olosuhteissa.

–Treenasin fyysisesti ja se on olennainen osa kyseistä ammattikuntaa. Mikon kanssa tutustuttiin parhaalla tavalla. Päästiin kehään, Airola kuvailee.

Näyttelijä myös joutui harjoittelemaan roolia varten nuuskan käyttöä. Katso koko haastattelu videolta.

Kylmä syli on Rönnbackan huippusuositun Antti Hautalehto -dekkarisarjan neljäs osa. Hautalehto: Kylmä syli -uutuussarjan pääosassa, rikoskomisario Antti Hautalehtona nähdään Mikko Leppilampi ja muissa osissa muun muassa Onni Parviainen, Antti Reini, Oona Airola, Iikka Forss, Teijo Eloranta, Marja Salo, Inka Kallén, Konsta Laakso ja Pihla Maalismaa.

Hautalehto: Kylmä syli C Morella joulukuussa.

Uutisaamu nähdään MTV3-kanavalla joka arkiaamu kello 6.25-9.30 välisenä aikana. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja MTV Uutiset Livessä

Lue myös:

    Uusimmat