Mikko Leppilampi näyttelee pääosaroolia uudessa Kylmä syli -rikossarjassa: "Unelmien täyttymys"

Christian Rönnbackan menestyskirjasta Kylmä syli tehdään uusi C More -alkuperäissarja. Hautalehto: Kylmä syli -sarjan pääosassa, rikoskomisario Antti Hautalehtona nähdään Mikko Leppilampi.

Kirjailija Christian Rönnbackan lukijamenestykseksi nousseesta Kylmä syli -kirjasta tehdään uusi, kahdeksanosainen C  More -alkuperäissarja.

Kylmä syli on Rönnbackan huippusuositun Antti Hautalehto -dekkarisarjan neljäs osa. Hautalehto: Kylmä syli -uutuussarjan pääosassa, rikoskomisario Antti Hautalehtona nähdään Mikko Leppilampi ja muissa osissa muun muassa Onni Parviainen, Antti Reini, Oona Airola, Iikka Forss, Teijo Eloranta, Marja Salo, Inka Kallén, Konsta Laakso ja  Pihla Maalismaa. 

– Tämä on minulle unelmien täyttymys. Olen ihan aidosti haaveillut yli 10 vuotta, että pääsisin tekemään laatusarjassa kiinnostavan ja monitasoisen pääroolin. Iän ja sen tuoman elämänkokemuksen myötä koen nyt myös olevani ihmisenä valmis tällaiseen rooliin. Antti Hautalehdon roolihahmossa näyttelijälle on kiitollisinta se, että kirjailija on sen aikojen saatossa jo pureskellut luonteenpiirteineen ja taustoineen niin syväksi, ettei siinä ole yhtään aukkoa tai kysymysmerkkiä, mitä näytellä, kuvailee sarjassa pääosan tekevä Mikko Leppilampi.

Sarjan tuottaa C Morelle ja MTV:lle Solar Films, tuottajinaanRimbo Salomaa, Jukka Helle ja Markus Selin. Sarjan käsikirjoituksesta vastaa Veli-Pekka Hänninen ja ohjauksesta Petri Kotwica. Sarjan viime viikolla alkaneet kuvaukset jatkuvat pitkälle kevääseen Porvoossa ja pääkaupunkiseudulla. Draamasarja alkaa C More -suoratoistopalvelussa loppuvuodesta. 

– Olen todella innoissani, että pääsemme tekemään Christian Rönnbackan suositun Hautalehto-hahmon sarjana. Sarjaan on tulossa hieno paikallinen, vahvasti suomalainen ote. Uskon, että Kylmä syli kestää vertailun monen kansainvälisen rikossarjan kanssa, kertoo MTV:n vastaava tuottaja ja draamapäällikkö Jani Hartikainen.

Hautalehto: Kylmä syli

Nuorten miesten hukkumistapaukset saavat rikoskomisario Antti Hautalehdon piinaavan epätietoisuuden valtaan. Onko kyse onnettomuuksista vai kenties itsemurhista?

Kolmatta vaihtoehtoa Hautalehto ei edes halua ajatella ennen kuin kaikki tosiasiat viittaavat siihen, että asialla on keinoja kaihtamaton murhaaja, sukeltaja, joka kiskoo ihmisiä Porvoonjoen kylmään syliin.

Mitä pidemmälle tutkinta edistyy, sitä tiiviimmin lonkerot kietoutuvat laitoksen omien poliisien ympärille. Hautalehto löytää itsensä tilanteesta, jossa vain harvaan kollegaan voi luottaa, ja synkkä salaisuus heittää epäilyksen varjon lähimpienkin ystävien päälle. Sarja alkaa C More -suoratoistopalvelussa loppuvuodesta.

Hautalehto: Kylmä syli C Morella

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja