Näyttelijäkaunotar Catherine Zeta-Jones: Olen ihan tavallinen tyyppi!

Catherine Zeta-Jones vakuuttaa hänen ja perheensä olevan kuin ketkä tahansa, vaikka mainetta ja mammonaa riittää.

Rock of Ages -elokuvan tähti Catherine Zeta-Jones, 42, on kulkenut pitkän matkan Oi ihana toukokuu -sarjan Marietten roolista tähän päivään. Vaikka tummakutrinen kaunotar kuuluukin maailman kuuluisimpaan näyttelijäkaartiin ja hallitsee 218 miljoonan euron omaisuutta, Zeta-Jones vakuuttaa olevansa "tavallinen, sama vanha Cath".

– Olen paljon maanläheisempi kuin mitä ihmiset kuvittelevat. Olen tehnyt paljon töitä tämän etuoikeutetun elämäntyylin eteen ja arvostan sitä, mutta olen vain tavallinen, sama vanha Cath. En todellakaan ole snobi, enkä pidä mitään itsestäänselvyytenä. Kiitän siunauksistani ja rukoilen Jumalaani päivittäin, Zeta-Jones kertoo.

Zeta-Jones avioitui tunnetun näyttelijän Kirk Douglasin vanhimman pojan Michael Douglasin, 67, kanssa vuonna 2000. He ovat yksi Hollywoodin tunnetuimmista pareista. Molemmat on palkittu Oscarilla ja he omistavat kuusi taloa eri puolilta maailmaa. Suihkuseurapiirielämäntyylistään huolimatta Zeta-Jones kertoo hänen ja perheensä kohtaavan samoja ongelmia kuin kuka tahansa.

– Emme ole mitään sen kummempaa kuin tavanomainen suku, joka sattuu työskentelemään keskenään samalla alalla. On olemassa putkimiehiä, jotka jatkavat samaa työtä sukupolvesta toiseen. Me vain satumme olemaan näyttelijöitä. Meillä on elämässä samat huolet kuin kenellä tahansa muulla, Zeta-Jones kertoo.

Vastoinkäymiset vahvistivat


Parilla on kaksi lasta, Dylan, 11 ja Carys, 9. He kävivät läpi rankkoja aikoja, kun Michael Douglasin koko elämän kestänyt tupakointi ja alkoholin käyttö johti kurkkusyöpään elokuussa 2010. Hän kävi läpi uuvuttavan kemoterapian ja sädehoidon ja tammikuussa 2011 sai tiedon siitä, että vaara on vihdoin ohi.

Vain vajaat neljä kuukautta myöhemmin Zeta-Jones kirjautui psykiatriseen sairaalaan. Aviomiehen sairauden aiheuttama stressi johti kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön, johon hän haki apua. Pohtiessaan traumaattista elämänjaksoa jälkikäteen, Zeta-Jones kertoo vihdoin olevansa onnellinen.

– Olen kärsinyt masennuksesta vuosia, mutta asiat ovat nyt paljon paremmin. Asiat ovat hyvin ja toivottavasti niin jatkuukin pitkään, koska viime ajat ovat olleet rankkoja, Zeta-Jones sanoo.

Tähti kertoo vastoinkäymisten vahvistaneen häntä ja perhettä.

– Nämä asiat on annettu meidän kohdattaviksemme ja me menemme sen mukana. Voimme ajatella, että vau, selvisimme tästä. Uskon vastoinkäymisten vahvistavan, koska silloin on valmistautunut, kun kohtaa ongelmia toiste, Zeta-Jones kertoi Stylist-lehdelle.

Zeta-Jones nähdään seuraavaksi elokuvassa Rock of Ages, joka saa Suomen ensi-iltansa 29. heinäkuuta 2012. Leffaa tähdittävät myös muun muassa , Russell Brand ja Alec Baldwin.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja