Mainos

Näyttelijä paljastaa: Sain bulimian isäni takia

Näyttelijä Jane Fonda avautuu vaikeasta menneisyydestään. Nykyään onnellista elämää viettävä tähti oli parikymppisenä varma, että kuolee yksinäisyyteen. Hankalat perheolot aiheuttivat Fondalle myös syömishäiriön.

Näyttelijä Jane Fonda on ponkaissut kuuluisuuteen ankarista oloista, Female First kertoo. Tähden äiti teki itsemurhan, kun Fonda oli vain 12-vuotias. Suhde isä Henry Fondaan oli niin ikään etäinen, joten nuori nainen oli erittäin onneton. Kaiken lisäksi tuleva tähti kärsi pitkään bulimiasta. Syy tähden syömishäiriöön oli isä, joka antoi ymmärtää, että tytär oli liian lihava. Henry Fonda oli naimisissa viisi kertaa.

– Hän ei ikinä sanonut sitä suoraan, mutta usutti aina jonkun vaimoistaan kertomaan, ettei minun tulisi pitää bikineitä. Vanhempani objektivoivat vartaloni ja olin myös 50-luvun lapsi, jolloin naisen ulkonäöllä oli todella paljon merkitystä. Uskoin, että minun täytyy olla täydellinen, jotta minua rakastetaan, Fonda sanoo.

Ikä toi onnen

Rankasta nuoruudesta huolimatta Fonda on menestynyt elämässään. Hän on voittanut seitsemän Oscaria ja tehnyt monipuolisen uran näyttelijänä, kirjailijana, tuottajana ja poliittisena aktiivina.

– Kaksikymppisenä luulin kuolevani yksinäisyyteen, mutta vanhemmiten olen tullut onnellisemmaksi. Jos ihmiset voivat oppia jotakin minusta, niin haluan kertoa, etten ole aina ollut onnellinen tai vahva, 73-vuotias tähti kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.