Näyttelijä Matthew McConaughey aikoi hakea Texasin kuvernööriksi – kertoo nyt, miksi päätyi toisiin aatoksiin

Suosikkinäyttelijä on harkinnut myös politiikkaan lähtemistä.

Näyttelijöiden ja muiden julkisuuden henkilöiden siirtyminen politiikkaan ei ole mitenkään uusi juttu, mutta herättää aina keskustelua. 

Lukuisista elokuvista ja tv-sarjoista tuttu yhdysvaltalaisnäyttelijä Matthew McConaughey kertoi Huffpostin mukaan maaliskuussa harkitsevansa vakavasti Texasin kuvernööriksi pyrkimistä.

Ajatus ei sinänsä ole mitenkään kummallinen, onhan näyttelijä Arnold Schwarzenegger Kalifornian entinen kuvernööri. 

"Miten voisin olla mahdollisimman hyödyllinen?"

Hiljattain The Tonight show:ssaJimmy Fallonin vieraana pyörähtänyt McConaughey kuitenkin linjasi, että ei aio ainakaan toistaiseksi hakea politiikkaan.

– Se oli kahden vuoden harkinta, jonka sain päätökseen oikeastaan vasta parin viime kuukauden aikana. Kysyin itseltäni sitä alkuperäistä kysymystä ja yritin vastata: "Miten, missä ja mitä voisin tehdä ollakseni mahdollisimman hyödyllinen itselleni, perheelleni ja suurimmalle mahdolliselle joukolle ihmisiä?", McConaughey kertoo.

Yksi vastauksista oli politiikka, jota näyttelijä kertoo pohtineensa vakavasti. Tämän hetkisessä elämäntilanteessa vaihtoehto ei kuitenkaan tuntunut parhaimmalta, sillä mies haluaa jatkaa vielä tarinoiden kertomista näyttelijänä.

McConaughey ei ole kuitenkaan valmis hylkäämään vielä kokonaan politiikkaan mukaan lähtemistä.

Toistaiseksi mies aikoo kuitenkin keskittyä tukemaan yrittäjiä, yrityksiä ja järjestöjä, joiden uskoo olevan johtajia sekä laitoksia, joiden uskoo luovan ihmisille polkuja elämässä menestymiseen.

Lähde: Huffpost

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja