Sanna Marinin yökerhokohulle vitsailtiin Yhdysvaltojen jättisuositussa viihdeohjelmassa: "Amerikkalaiset olivat shokissa"

Katso video: Sanna Marin asteli eduskunnan takana todelliseen kysymysten tulvaan –"Olen juonut olutta" 0:28
Katso video: Tällaiseen kysymysten tulvaan pääministeri Marin joutui bilekohuunsa liittyen.

Sanna Marinin bilekohu jatkaa laajenemistaan.

Pääministeri Sanna Marin joutui irvailun kohteeksi supersuositussa The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmassa.

Pääministeri Marin on ollut noin viikon verran myrskynsilmässä, kun tieto hänen juhlinnastaan yökerhossa tuli julkisuuteen. Marin oli altistunut ennen juhlintaansa koronavirukselle, mutta bilettänyt tästä huolimatta baarissa pilkkuun asti.

Show'n isäntä, koomikko Jimmy Fallon vitsaili torstaina niin ikää Marinin bilekohulle. Ohjelman avauspuheenvuorossa näytettiin kuva Marinista, samalla kun Fallon ihmetteli tämän toimintaa. 

– Huomasin, että Suomen pääministeri pyysi anteeksi, kun hän ei huomannut viestiä, jossa hänen käskettiin jäädä karanteeniin, sillä hän oli klubilla bailaamassa neljään asti aamuyöllä ja jätti työpuhelimensa kotiin, Fallon naljaili ohjelmassaan.

– Amerikkalaiset olivat shokissa. Voiko työpuhelimen jättää kotiin? koomikko vitsaili.

Samalla Fallon vertasi Marinia Yhdyvaltojen presidentti Joe Bideniin

– Ainoa syy, miksi Joe Biden on ylhäällä neljältä aamuyöllä on se, että hän käy vessassa, koomikko kuittasi 79-vuotiaasta presidentistä.


Marinin juhlinta on herättänyt laajalti keskustelua ympäri maailmaa, jonka lisäksi tapaus on noteerattu laajasti ulkomaalaismedioissa.

Myös merkittävä yhdysvaltalainen julkkisjuoru- ja viihdeuutissivusto TMZ revitteli otsikossaan, kuinka 36-vuotias pääministeri juhli yökerhossa neljään asti aamulla ilman maskia. Lisäksi TMZ kuvaili otsikossaan, kuinka pääministerin kotimaa on "super-rokotettu".

Australialainen The New Daily twiittasi tilillään Marinin tapauksesta.

Ruotsalainen Aftonbladet viittaa uutisessaan suomalaismedioiden tietoihin ja hyödynsi tekstissään muun muassa Marinin omia Twitter-päivityksiä.

Myös virolainen Postimees on uutisoinut Marinin kohusta. Uutisessa kerrotaan muun muassa se, ettei Marinilla ollut yökerhossa mukana valtioneuvoston virkakännykkää.


Lue myös:

    Uusimmat