Näyttelijä Kate Beckinsalen itkuiset sairaalakuvat herättävät huolta somessa

Näyttelijä Kate Beckinsale on jakanut kuvia sairaalasta äitinsä syntymäpäiväjulkaisun ohessa. Kyyneleiset kuvat ovat herättäneet seuraajissa huolta. 

Näyttelijä Kate Beckinsale, 50, on jakanut 11. maaliskuuta Instagramissa itkuisia kuvia sairaalavuoteelta. Kuvat on jaettu julkaisun yhteydessä, jossa on myös kuvia hänen äidistään ja koirista. 

– Hyvää syntymäpäivää ja viimeviikkoista Ison-Britannian äitienpäivää uskomattomalle äidilleni. Kiitos niille, jotka rakastavat meitä ja tukevat meitä, kun kaikki on paskaa ja yrittävät varmistaa, että on joitakin kohtia, jotka eivät ole. Ja siitä, että huolehditte koiristamme, kun me emme voi, ja johdatte meidät muistamaan iloisia asioita, kun emme voi. Ja että tulette paikalle, kun olemme sairaita ja istutte kanssamme. Ja lähetätte ilmapalloja ja tarkistatte, olemmeko kunnossa ja vedätte meidät pois ahdingosta rakkaudella, Beckinsale kirjoitti. 

Kuvia voit selata nuolesta. Sairaalakuvat ovat kuudes ja seitsemäs kuva karusellista.

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Beckinsale kiitti äitiään rakkaudesta ja ilosta, joka on inspiroivaa ja kaunista. 

– Hyvää kaikkea äiti. Ilon taistelusi huolimatta myös kyynelten tervetulleeksi toivottamisesta on kokemus siitä, että katselee soturia läheltä. Rakastan sinua, Beckinsale päätti kirjoituksensa. 

Monet seuraajat ovat huolestuneet sairaalakuvista. 

– Oletko kunnossa? Miksi olet sairaalassa? Parane pian, eräs kirjoitti. 

– Sairaalakuvat ilman kontekstia eivät sovi minulle hyvin, toinen kertoi.

– Niin suloinen postaus äidistäsi. Rukoilen paranemistasi, mitä ikinä käytkään läpi, Kate, kolmas kommentoi. 

– Toivottavasti olet kunnossa. Elämä on joskus kovaa, eräs kirjoitti. 

Viimeksi näyttelijä kertoi terveysongelmistaan vuonna 2019, kun häneltä oli revennyt munsarjakysta. Tuolloin hän jakoi kuvia sairaalasängystä. 

– Kävi ilmi, että revennyt munasarjakysta todella sattuu, ja morfiini saa minut itkemään. Niin kiitollinen kaikille, jotka huolehtivat minusta, hän kirjoitti tuolloin. 

Beckinsale on näytellyt muiden muassa elokuvissa El Tonto (2023), Whiteout – kuolema jäätiköllä (2009) ja Lentäjä (2004).

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat