Näyttelijä Gerard Butler pyörittelee mallikaunottaria

Näyttelijä Gerard Butler tapailee nyt mallia toisensa perään. Tähti on yhdistetty myös useaan näyttelijäkaunottareen, femalefirst.co.uk -sivusto kertoo.

Näyttelijä Gerard Butler on siirtynyt rakkausrintamalla mallien pariin. Komea mies nähtiin uuden elokuvansa Machine Gun Preacherin ensi-illassa malli Sarah Carrollin kanssa. Kaunotar ei tosin ole näyttelijän ensimmäinen mallirakas.

– Gerald ja Sarah tapasivat Machine Gunin ensi-illassa. Sarah puhui Geraldille ja hurmasi hänet. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. He lähentyivät juhlien jälkeen, silminnäkijä kertoo.

Sarah ei pidä romanssista matalaa profiilia, sillä hän kirjoitti heti uutisen Twitteriin.

– Gerald Butler halasi minua juuri, nimitti minua hyväksi ystäväksi ja kutsui minut linnaansa. Kuolen tähän paikkaan, malli hihkui.

Sarah ei kuitenkaan ole ensimmäinen malli, johon Buttler on yhdistetty viime viikkoina. Aiemmin tällä viikolla näyttelijä pussaili australialaiskaunotar Nicole Trunfia V-lehden muotijuhlilla.

– He olivat erottamattomat ensitapaamisella. He suutelivat nurkassa ja lähtivät juhlista yhdessä, mutta päätyivät eri autoihin, lähde paljastaa.

Butler on tapaillut myös näyttelijätähtiä, kuten Jennifer Anistonia, Ashley Greeniä ja Jessica Bieliä. Aiemmin tänä syksynä näyttelijän kerrottiin tapailevan ranskalaista tv-toimittajaa Laurie Cholewaa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja