Natasha huijasi tusinoittain miehiä Tinder-treffeille – nyt paljastui, miksi: "Ihmisten hylkäämisestä on tullut sosiaalisesti hyväksyttyä"

Natashan paljon huomiota keränneet Tinder-joukkotreffit olivatkin pelkkä viraalitempaus. Tarkoituksena oli tuoda Tinder-kokemus tosielämään.

Kerroimme aiemmin Natashasta, joka kutsui kymmeniä miehiä samoille Tinder-treffeille. Ymmärrettävästi paikalle treffejä varten saapuneet miehet eivät huvittuneet ideasta – hehän luulivat tapaavansa naisen kahden kesken. 

Myöhemmin kävi ilmi, että viraalivideoistaan tunnettu Rob Bliss oli mukana tempauksen järjestämisessä. Kaksikko selitti treffien tarkoitusta Good Morning America -ohjelmassa.

Tarkoituksena oli tuoda Tinder-kokemus tosielämään

Tinder-huijaustreffejä oli suunniteltu jo kahden vuoden ajan.

– Videon tekemisen tarkoituksena oli ottaa Tinder-kokemus ja tuoda se tosielämään, Bliss sanoo.

Kaksikko piti monia Tinder-vaatimuksia naurettavana: deittaajat vaativat muun muassa, ettei kumppanilla saisi olla tatuointeja, hänen täytyi olla urheilullinen ja "kuuma". Natasha ja Rob päättivät kokeilla, voisiko ihmisiä kohdella yhtä vaativasti tosielämässä. 

Ei kaljuja, ei parrakkaita, ei lyhyitä miehiä...

Kokeen aikana Natasha lateli Tinderistä tuttuja ehtoja miehille: he eivät saisi olla parisuhteessa, liian lyhyitä, kaljamahaisia, kaljuja tai parrakkaita. Hän myös ilmoitti, ettei pidä Jimmy-nimisistä miehistä.

"En osaa sanoa, onko se totta vai urbaanilegenda..."

 Karmivat kauhutarinat Tinderistä vetävät hiljaiseksi

Bliss uskoo, että Tinder-koe kuvaa oivalla tavalla tämän vuosikymmenen deittikulttuuria.

– Ihmisten hylkäämisestä on tullut tavallaan sosiaalisesti hyväksyttyä; sitä voi sanoa "sinun tulee olla X-pituinen, sinun pitää olla X-ammatissa". Tämä projekti todisti, ettei näillä asioilla ole lopulta merkitystä.

"Tällä hetkellä tämä iskee vain minuun"

Treffeistä huonon palautteen ryöpyn saanut Natasha ei kadu osallistumistaan, vaikka moni mies olikin loukkaantunut tempauksesta.

– Tällä hetkellä tämä iskee vain minuun, mutten välitä siitä. Tiedän, kuka olen, ja itsevarma.

Naisen mukaan on jopa hauskaa, että negatiivisia asioita kommentoineet miehet yrittävät silti hänen kanssaan treffeille.

Natasha kehottaa sinkkuja avoimuuteen 

Natasha meni lopulta treffeille yhden tempaukseen osallistuneen miehen kanssa. Muita hän kehottaa todella pohtimaan kaikkia niitä älyttömiä vaatimuksia, joita tulevalle kumppanille netissä asetetaan.

– Se on absurdia, eikö olekin? Tuomita ihmisiä niin pikkumaisten asioiden perusteella, kuten sen, pitävätkö he khaki-housuja. Tiedämme tämän. Katsokaa, miten vihaiseksi se tekee ihmiset... Ja silti teemme tätä koko ajan, Natasha kuvaa videolla

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Nyt.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja