Natasha kutsui tusinoittain miehiä samoille Tinder-treffeille – vastassa jäinen reaktio: "Ihmiset olivat melko vihaisia"

Natasha kutsui suuren määrän miehiä samoille Tinder-treffeille. Miehille tapahtuman luonne tuli ankeana yllätyksenä.

Videolla nähdään todellista live-Tinderiä: entä, jos deittisovelluksissa käytävä viestittely tapahtuisikin kadulla kasvotusten?

Lukuisat miehet joutuivat pettymään karvaasti, kun he saapuivat Tinder-treffeille New York Cityssa. Union Square -aukiolla järjestetyt treffit eivät nimittäin olleet intiimi tapaaminen, vaan yhden naisen masinoimat joukkotreffit, kertoo Gothamist-sivusto.

Paikalle kutsutuilla miehillä oli tietämättään jotakin yhteistä. He kaikki olivat saaneet Tinder-matchinNatasha-nimisen naisen kanssa.

"Enpä tiennyt, että hekin odottivat Natashaa"

Paikalle kutsutun Spencer M. -nimisen miehen mukaan Natasha kutsui hänet katsomaan ystävänsä DJ-keikkaa ja juomaan drinkit. Spencer saapui paikalle sovittuna aikana ja havaitsi, että paikalla oli jo suuri määrä miehiä. 

– Sadat miehet odottivat tätä DJ:tä, mutta enpä tiennyt, että hekin odottivat Natashaa, Spencer kuvaa.

Kun salaisuus paljastui, Spencer poistui.

– En sano, että minulla on eniten itsekunnioitusta maailmassa, mutta kuka hitto jäisi?

"Ihmiset olivat melko vihaisia"

Ilmeisesti Natasha halusi järjestää tempauksen, jossa kokeiltaisiin "live-Tinderiä". Ennen DJ-keikkaa nainen nousi lavalle kertomaan, mistä on kyse. 

– Hän sanoo "kutsuin teidät kaikki paikalle antaakseni mahdollisuuden mennä kanssani treffeille", ja sitten hän piti Nälkäpelit-tyylisen puheen siitä, mitä vaatisi deittailla häntä, paikalla ollut mies kertoo Twitterissä.

Hän löysi kaikki paikalla olevat miehet Tinderistä, ja hän tekstasi heille samat jutut, mies ihmettelee.

Tapahtumaa kuvailtiin Twitterissä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Paikalla olleen Nicholaksen mukaan tapahtumassa oli myös turvamiehiä ja henkilökuntaa.

– Ihmiset olivat melko vihaisia, Nicholas sanoo.

"Idiootit järjestäytyivät jonoon suorittamaan hänen vaatimuksiaan..."

Nicholasin mukaan suurin osa paikallaolijoista vain ihmetteli, kun osa ryhtyi kilvoittelemaan Natashan suosiosta.

– Hitonmoiset idiootit järjestäytyivät jonoon suorittamaan hänen vaatimuksiaan, punnerruksia ja juoksemista... Hän teki tosielämän pyyhkäisyjonon, (jossa pyyhkäistään) oikealle ja vasemmalle. Silloin minä poistuin.

Ohikulkijan video tapahtumasta. Jos video ei näy, katso se täällä.

Tempaus onkin tuomittu netissä laajalti; moni on ihmetellyt, miten kukaan viitsisi jäädä kilpailemaan yhden naisen huomiosta kymmenien muiden miesten kanssa.

Natashan puhelinnumerosta ei vastattu

Natashan numero ei vastannut Gothamist-lehden soittaessa, ja hänen puhelinvastaajansa on täynnä.

Myöhemmin viraalivideoistaan tunnettu Rob Bliss ilmoitti olleensa mukana järjestämässä tapahtumaa. Bliss vakuuttaa, ettei tarkoitus ollut myydä mitään, mutta tapahtuman sponsoreista hän ei suostunut puhumaan.

Lue myös:

    Uusimmat