Natalie kokeili rintaliivejä kaupassa – inhottava totuus paljastui pian: "Joku on kirjaimellisesti jättänyt omat rintaliivinsä..."

Nuori nainen luuli olevansa ostamassa uusi rintaliivejä, mutta kassalla totuus paljastui: Vaatekappale olikin jonkun vanha.

Skotlannissa, Glasgowissa opiskeleva Natalie Brayshaw oli ostoksilla halpavaateketju Primarkissa. Hän löysi nätit rintaliivit roikkumassa henkarissa, ja sovitti niitä päälleen.

Natalie ei löytänyt rintaliiveille mitään hintalappua, joten hän meni kysymään myymälän henkilökunnalta, paljonko vaatekappale maksoi.

"Joku on kirjaimellisesti jättänyt omat rintaliivinsä..."

Nuori nainen sai kuitenkin kuulla, että rintaliivit eivät itseasiassa olleet kaupassa myynnissä. Myyjän mukaan olisi mahdollista, että esimerkiksi myymälävaras olisi vaihtanut päälleen Primarkin rintaliivit ja jättänyt omat alusvaatteensa henkariin niiden paikalle.

Järkyttynyt Natalie jakoi tarinansa Twitterissä, jossa se on kerännyt jo yli 245 000 tykkäystä ja kymmeniä tuhansia jakoa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kokeilin rintaliivejä Primarkissa ja ne olivat kivat, joten menin ostamaan ne. Mutta niissä ei ollut hintalappua, joten mies meni etsimään esimiehen saadakseen koodin. Hän tuli takaisin ja sanoi ”nämä eivät ole meidän, nämä on vaihdettu”. Joten joku on kirjaimellisesti jättänyt omat rintaliivinsä henkariin varastaakseen toiset ja minä kokeilin niitä päälle, Natalie kirjoittaa Twitterissä.

"Tätä tapahtuu koko ajan"

Monet ihmiset ovat tulleet myös kertomaan Twitterissä Natalielle, että samaa tapahtuu monissa liikkeissä jatkuvasti.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Työskentelin Primarkissa ja tätä tapahtuu koko ajan, se on todella kamalaa. Lopettakaa tämän tekeminen, ihmiset, eräs kommentoi Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jep. Menin ostamaan rintsikat, joissa ei ollut hintalappua Marshallista. He soittivat taakse tarkistaakseen hinnan. He tulivat takaisin ja sanoivat "nuo eivät ole meidän...", toinen kommentoi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Työskentelin aiemmin Topshopissa, ihmiset tekivät tätä farkuille koko ajan. Rintaliiveillä se on tosin todella häijyä, kolmas sanoo.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tätä tapahtui paljon, kun työskentelin kenkäkaupassa, ihmisiä kävelemässä kaupasta meidän kenkämme jalassaan ja jättäen omansa taakseen, tai muita asiakkaita kokeilemassa toisten ihmisten kenkiä kuin he kokeilisivat uusia, eräs kommentoi. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä muistuttaa minua ajasta, kun olin ostoksilla isoäitini kanssa ja minä laitoin hänen vanhat kenkänsä hyllyyn, kun hän kokeili muuta ja eräs nainen laittoi isoäitini kengät jalkaansa ja oli menossa ostamaan niitä. Isoäitini täytyi kertoa hänelle, että todellisuudessa ne olivat hänen vanhat kenkänsä, toinen kirjoittaa Twitterissä.

Vaateketju pyytää anteeksi

Primarkin edustaja pahoittelee, että asiakas joutui kokemaan tällaista heidän kaupassaan.

– Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme nautinnollinen ympäristö tehdä ostoksia kaikissa tilanteissa ja olemme pahoillamme, ettemme tarjonneet tässä tilanteessa, edustaja kommentoi.

Lähteet: Daily Mail, Twitter

***

2:32

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja