Mainos

Nämä vauvat ovat toistensa täydelliset vastakohdat – kukaan ei usko kaksosiksi!

Nämä lapset ovat elävä todiste siitä, että kaksosten ei aina tarvitse muistuttaa toisiaan. 

Nuori äiti, englantilainen Hannah Yarker, synnytti kaksoset, joiden ensikohtaaminen sai molemmat vanhemmista hämilleen. Nainen oli nimittäin synnyttänyt kaksoset, joiden ihonvärit erosivat huomattavasti toisistaan.  

"En usko, että sain yhden molempia"

Sekä vaalea- että tummaihoisen lapsen synnyttäminen on erittäin harvinaista. Pieni Anaya-tyttö on perinyt äidiltään vaalean ihon, kun taas tumma Myla-tyttö on perinyt isänsä piirteet.

– En voi uskoa, että sain yhden molempia, tuore äiti iloitsee.

Nämä kaksostytöt ovat todiste siitä, että vaikka erivärisyys on harvinaista, se ei ole täysin mahdotonta. Erimunainen kaksosraskaus syntyy kahdesta munasolusta, jotka hedelmöittyvät eri siittiöillä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Lasten erivärisyys johtuu isän monipuolisesta kulttuuritaustasta, sillä isä Kyle kantaa sekä mustan että valkoisen ihon geenejä. 

Kaksoset kiinnittävät ihmisten huomion

Äiti kertoo, että lukuisten ihmisten päät kääntyvät aina, kun hän nostaa lapsia vaunuista. Hän joutuu kertomansa mukaan vakuuttelemaan tuttavilleen jatkuvasti sitä, että lapset todella ovat hänen ja että he todella ovat kaksosia.

– Tytöt kääntävät ihmisten päät missä tahansa liikummekin. Eikä tämä johdu ainoastaan siitä, että he ovat niin suloisia.

Kaksoset saavat paljon huomiota myös aivan tuntemattomilta ihmisiltä, joita perhe kohtaa julkisilla paikoilla. 

– En voi kävellä edes supermarketissa ilman, että ihmiset tulevat kyselemään, ovatko molemmat todella minun, Yarker kertoo.

Kaksoset ovat toistensa täydellisiä vastakohtia

Lapset eivät ainoastaan eroa ihonvärinsä perusteella, vaan äiti kertoo, että myös heidän luonteensa eroavat huomattavasti toisistaan. Toinen tytöistä on äärimmäisen vilkas, toinen taas rento. Kaksoset olivat myös syntyessään eripainoisia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Emme voi uskoa, että he ovat kaksoset. Heillä on sama syntymäpäivä, sama äiti ja isä, mutta he ovat toistensa täydellisiä vastakohtia, Yarker ihmettelee.

Eroavaisuudet eivät käyneet ilmi heti, vaan kaksosten erilaisuus ja ihonvärit korostuivat vasta kuukausien kuluessa. Tällä hetkellä 10-kuukauden ikäiset kaksoset eroavat toisistaan jo huomattavasti.

Lähde: The Sun 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.