Nämä uutismokat ovat jääneet elämään – Kirsi Alm-Siira putoaa tuoliltaan, Pekka Pouta repeilee kesken säälähetyksen

2:24
Pöllötöllö kokosi hulvattomimmat uutismokat vuosien varrelta!

MTV Uutisten historiassa on nähty monenlaisia tahattomia mokia, jotka ovat jääneet katsojien mieleen. Pöllötöllö kokosi yhteen riemastuttavimmat niistä. 

Pöllötöllö on ohjelma, joka penkoo ja näyttää Maikkarin arkiston parhaat, ikimuistoisimmat ja ehkä unohtuneetkin ohjelmat. Mikä tv-sarja on yhtä hyvä kuin muistit? Mikä tylsempi? Mikä saa ajatukset harhailemaan nuoruuden rakkauteen ja mikä taas saa toivomaan, että voitaisiin mennä jo eteenpäin elämässä ja ohjelmavirrassa. Kenellä on värikäs kaftaani ja kenellä olkatoppaukset?

Kaikkea tätä MTV:n historiaa kanssasi muistelee Maikkarin nykyiset uutisten ja viihteen tekijät.

Pöllötöllön toisessa jaksossa arkitojen saloihin pääsevät tutustumaan Pete Lattu ja Venla Saartamo, Miitta Sorvali ja Krisse Salminen, Ile Uusivuorija Esko Eerikäinen, Tatu Ferchén ja Eeka Mäkynen, Paula Noronen ja Minna Kivelä sekä Jenni Pääskysaari ja Tuomas Kyrö.

Ohjelmassa muistellaan Maikkarin uutismokia vuosien varrelta. Mukaan ovat päässeet muun muassa Kirsi Alm-Siiran legendaarinen pyllähdys tuolilta kesken uutislähetyksen sekä Pekka Poudan repeileminen harvinaisen huonolle toukokuun säälle. 

– Vain Suomessa metereologi voi repeillä paskalle säälle, Tuomas Kyrö tiivistää.

– Hitto, tämä oli niin hieno hetki. Kiitos tytöt, Jenni Pääskysaari hehkuttaa Kirsi Alm-Siiraa ja tämän kollegaa Mervi Kalliota, joka oli todistamassa hulvatonta tilannetta vuonna 2010. 

Katso videolta, mitä muita hulvattomia mokia MTV Uutisten historiaan mahtuu!

Pöllötöllö sunnuntaina klo 20 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja