Nämä tähdet kieltäytyvät käyttämästä nettiä – lue oudot syyt

Vaikka saamme ihailla idoleitamme lehtien ja juorupalstojen sivuilla, osa julkkiksista kieltäytyy itse osallistumasta internetiin.

Hurmuri Brad Pitt on hyvä esimerkki henkilöstä, joka on täysin näkymätön internetissä. Syyksi Pitt kertoo sen, että hän haluaisi edelleen olla yksityishenkilö. Pitt on kertonut, ettei esimerkiksi koskaan googleta itseään.

– Ensinnäkin, en edes täysin tiedä, kuinka käyttää tietokonetta, on Brad Pitt kertonut Newsweekin haastattelussa.

En sopeudu internetin todellisuuteen

– Tämä julkisuuskone on täysin kontrolloimaton. Se on kaikkea sitä, mihin me emme tahtoneet, mutta silti on olemassa täysin toinen todellisuus, johon meitä imetään. Minä en ole koskaan sopeutunut asiaan, Pitt on todennut.

Pittin mielestä henkilökohtaisesta elämästä puhuminen elokuvan pönkittämiseksi, ei ole hänen tehtävänsä näyttelijänä.

Myös näyttelijä Cristopher Walkenin kerrotaan olevan isoisä, joka kieltäytyy oppimasta "sen pöydällä kököttävän ison laatikon" käyttöä. Tosin mies on myöntänyt, ettei omista tuota mystistä isoa laatikkoa, sähköpostia saatikka kännykkääkään.

Internet ajaisi hulluuden partaalle

Voisi kuvitella, että kantaaottava rappari käyttäisi paljonkin aikaa internetin ihmeellisessä maailmassa. Tosiasiassa Eminem ei edes tiedä, kuinka käyttää tietokonetta. Hän on kertonut, että jos menisi nettiin, hän olisi kaikki päivät lukemassa ja selaamassa, mitä hänestä puhutaan.

– Se ajaisi minut hulluuden partaalle, Eminem on todennut.

Nämä luovuttivat

Muutamat tähdet ovat antautuneet internetille vasta viimeaikoina. Yhdysvaltain presidenttiehdokas John McCain aiheuttimaailmanlaajuista kiinnostusta vuonna 2008 presidenttikampanjansa aikana, kun hän kertoi vasta "opettelevansa nettimaailmaan menemistä".

Upea Salma Hayek vältti tietokoneita koko elämänsä, mutta taipui kun aviomies hellävaraisesti houkutteli naisen teknologian ihmeelliseen maailmaan Sudoku-pelin kautta. Myös Orlando Boom, Tyra Banks ja Simon Cowell ovat ajautuneet internetiin vasta viimevuosina.

MTV3/Helmi

Lähteet: MTV.com, Newsweek.com, Urlesque.com,

Kuva: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja