Nämä superparit häikäisivät Linnan juhlissa - äänestä suosikkisi!

Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla nähtiin myös upeita pareja. 

Juha ja Raija Tapio

Suosikkimuusikko Juha Tapio juhli Linnassa yhdessä puolisonsa, lääkärikeskus Aavan toimitusjohtaja Raija Tapion kanssa.

– Eri mukava ilta! Erityisesti mielenkiintoiset keskustelut, uudet ja entisestään syventyneet tuttavuudet jäivät helmihetkinä mieleen. Ja tietenkin ihanan daamini tanssittaminen. Pidetään toisistamme ja kotimaastamme huolta! Tapio hehkuttaa Instagramissa. 

Sami Hyypiä ja Susanna Rissanen

Jalkapalloilija Sami Hyypiä saapui itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle yhdessä puolisonsa Susanna Rissasen kanssa. Rissanen oli yksi illan kuvatuimpia kaunottaria tulipunaisessa iltapuvussaan. 

Jaana Pelkonen ja Niko Aho

Kansanedustaja Jaana Pelkonen säihkyi kilpaa salamavalojen kanssa hopeisessa iltapuvussaan, jonka suunnitteli Teemu Muurimäki.

Pelkonen asteli Linnaan yhdessä puolisonsa Niko Ahon kanssa. Parin esikoisen on määrä syntyä ensi helmikuussa. 

Riku ja Saija Rantala

Madventuresista tuttu Riku Rantala saapui Linnaan yhdessä puolisonsa Saijan kanssa. Rouva Rantalalla oli yllään upea Katri Niskasen suunnittelema iltapuku, jossa katseet varasti näyttävä laahus. 

Tuomas ja Jenni Milonoff

Myös Riku Rantalan kollega Tuomas Milonoff juhlisti itsenäistä Suomea Presidentinlinnassa. Milonoff saapui Linnaan yhdessä puolisonsa Jennin kanssa.

Kike ja Kimmo Elomaa

Kansanedustaja Kike Elomaa edusti pitkästä aikaa yhdessä puolisonsa Kimmon kanssa. Kike käänsi katseet rohkeassa, samettisessa iltapuvussa, jossa oli syvään uurrettu kaula-aukko. 

Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho

Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho ovat tuttu näky Linnan parketilla. Taiveaho on vuodesta toiseen kärkikahinoissa Linnan kuningatar -äänestyksissä. Tänä vuonna hän ihastutti kukkakuvioisessa, vaaleassa iltapuvussa. 

Jope ja Mari Ruonansuu

Rakastettu koomikko Jope Ruonansuu vieraili Linnan juhlissa ensimmäistä kertaa. Jope juhlisti itsenäistä Suomea upean Mari-puolisonsa kanssa. 

Ilkka Kanerva ja Elina Kiikko

Kansanedustaja Ilkka Kanerva ja puoliso Elina Kiikko ovat molemmat kokeneita linnakävijöitä. Kiikko nähtiin Linnan juhlissa tänä vuonna täysin uudenlaisessa tyylissä. Kiikon pitkähihainen ja peittävä iltapuku oli kauttaaltaan värikkään kukkakuosin peitossa.

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio

Illan näyttävin pari oli luonnollisesti tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio. Tänäkin vuonna Haukion puvun takana on suunnittelija Sari Nordström

Lue myös:

    Uusimmat