Nämä miestähdet pukeutuvat puolisoaan paremmin

Tyylikkäimpien listalle valitaan usein Hollywood-kaunottaria. Nykyään kuitenkin myös miehet keräävät tyylipisteitä - toisinaan jopa enemmän kuin heidän puolisonsa.

Kanye West, Ryan Reynolds ja David Beckham keräävät tyylipisteet kotiin. Miesten tyylitajun sanotaan olevan jopa parempi kuin heidän puolisoidensa.

Näyttelijä Blake Lively väittää, että hänen miehellään Ryan Reynoldsilla on parempi maku kuin hänellä.´

– Olen onnekas ollessani jonkun kanssa, jolla on parempi maku kuin minulla. Vaikutamme toisiimme eri tavoilla, Lively kertoo.

Gossip Girl -näyttelijätär on tosin itsekin tunnettu tyylikkyydestään, eikä hän suostu myöntämään, että Reynolds tekisi hänen puolestaan pukeutumisvalintoja.

– Minulta kysyttiin taannoin, kuinka olen muuttunut sen jälkeen kun menin naimisiin, aivan kuin eläisin diktatuurissa, tähti ihmettelee.

Muotisuunnittelijanakin kunnostautuneen Victoria Beckhamin uhkea tyyli on jakanut kriitikkojen mielipiteet. Erityisesti naisen menneisyyttä leimasivat monet epäonnistuneet tyylivalinnat. Tähden mies David Beckham keräsi sitä vastoin usein kiitosta tyylikkäästä ulkonäöstään. Jalkapalloilijaa on pidetty paitsi tyyliniekkana, myös koko metroseksuaalisuus-käsitteen luojana.

Nykyään myös vaimo Victoria on hankkinut arvostusta muotipiireissä. Tähden vaatemallisto on ollut lisäksi kaupallinen menestystarina.

Tuoreet vanhemmat, laulaja Kanye West ja tositv-tähti Kim Kardashian ovat saaneet viime aikoina paljon palstatilaa pukeutumisensa takia. Siinä missä West kerää tyylipisteet, Kardashianin uhkeaa tyyliä moititaan. Muun muassa tämä kukkamekko aiheutti paljon moitteita, kun taas Westin lookkia kehuttiin estoitta.

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Osittainen lähde: Female First

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja