Nämä merkit paljastavat, että nainen on kiinnostunut

Joskus on vaikea sanoa, onko nainen vain ystävällinen, vai oikeasti kiinnostunut. Nämä merkit paljastavat, että hymyn takana on aitoa kiinnostusta.

Collegecandy.com kokosi yhteen hienovaraiset vihjeet, jotka paljastavat, että nainen on kiinnostunut.

1. Salainen tuijotus paljastaa ihastuksen

Monet naiset eivät halua lähestyä miestä turhan suorasukaisesti, joten he tuijottavat miestä kuin salaa. Saatamme katsella miestä alta kulmiemme esimerkiksi työpisteemme takaa. Mutta sinä hetkenä, kun ihailun kohde on tulossa juttelemaan, livahdamme äkkiä pois.

2. Törmääminen tanssilattialla ei ole vahinko

Yökerhossa panemme merkille, missä tanssit ja hivuttaudumme hiljalleen lähemmäs. Hivuttaudumme salaa lähietäisyydelle ja törmäämme sinuun kuin huomaamatta.

3. Emme ikinä kyllästy, kun puhut itsestäsi

Salakuuntelemme mielellään puheitasi ja terästämme kuuloamme etenkin silloin, kun puhut itsestäsi. Mikään ei voisi olla liian tylsää, kun on kysymys sinusta. Saatamme ottaa jopa osaa keskusteluun, jos olemme itse lähietäisyydellä.

4. Nauramme vitseillesi

Nauramme vitseillesi, vaikka ne eivät olisi hauskoja. Jos pidämme sinusta, nauramme vitseillesi silloinkin, kun kaikki muut ympärilläsi pysyvät hiljaa.

5. Kehumme sinua

Vaikka emme sanoisi suoraan, että pidämme sinusta, voit lukea sen rivien välistä. Kohteliaisuudet, kuten "kiva paita" tai "näytät hyvältä vihreässä värissä" tarkoittavat, että meidän mielestämme näytät upealta. Kun sanomme, "tuoksut todella hyvältä, mikä tuoksusi on", tarkoitamme että haluamme tulla lähemmäs sinua.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock/Diego Servo

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja