Nämä 8 seksiväitettä ovat täyttä puppua

Nörtit eivät saa ja miehet haluavat naisia enemmän? Ei nyt ihan niinkään, kertoo Spike.com-sivusto.

Seuraavat yleiset seksiuskomukset ovat Spike.com-sivuston mukaan täyttä potaskaa.

1. Mies haluaa enemmän kuin nainen?

Yhteiskunta vaatii naista olemaan hienostunut, kaunis ja samalla rietas. Kadulla tulee olla leidi ja sängyssä villi seksipeto, jolla on täydellinen kroppa. Miehen pitäisi puhua seksistä jatkuvasti, vähintäänkin haluta sitä. Lisäksi tunnemme lukuisia vitsejä naisen päänsärystä ja pihtaamisesta.

Älkää uskoko elokuvien ja mainosten sanomaa. Biologisesti nainen on aivan yhtä taipuvainen kiimaisuuteen kuin mies, ja lisäksi jokainen on yksilö. Mieskin saa olla haluamatta!

2. Nörtit eivät saa?

Nörtit eivät saa – ainakaan teinidraamoissa.

Elonin yliopiston tutkimuksen mukaan äly viehättää naisia luultua enemmän. Kokeessa 15 yliopiston opiskelijamiestä suoritti älyllisiä, luovia ja urheilullisia tehtäviä, jotka videoitiin. Tämän jälkeen nauhoitus näytettiin 200 naiselle, joiden tuli arvioida, haluaisivatko he mieluummin yhden yön suhteen vai parisuhteen videolla esiintyvän miehen kanssa. Kävi ilmi, että miehen älykkyys oli suoraan verrannollinen hänen viehättävyytensä määrään. Nyt siis treenaamaan aivoja vatsalihasten sijaan!

3. Kaksi kondomia = tuplasti suojaa?

Kaksi kondomia ei anna ekstrasuojaa sukupuolitauteja tai raskautta vastaan. Päällekkäisten kondomien välille voi sen sijaan syntyä kitkaa, joka rikkoo molemmat helpommin.

Kondomit ovat yleisesti luotettavia ja niiden tehoa voi parantaa ehkäilypillereillä tai -vaahdoilla – ei toisilla kondomeilla.

4. Miehen moninkertainen orgasmi?

Teoriassa mahtava idea. Käytännössä miehen on kuitenkin lähestulkoon mahdotonta saavuttaa moninkertaista hekumaa. Lisäksi multiorgasmointi voi olla epämukavaa!

Myös orgasmin käsitteestä voidaan kiistellä, sillä orgasmin voi saada myös ilman siemensyöksyä. Urologien mukaan ejakulaatio ja orgasmi eivät kulje käsi kädessä. Ejakulaatiotaan voi myös oppia hallitsemaan, joskin se on monimutkaista ja saattaa tuntua epämiellyttävältä.

5. Siemenneste ja Atkinsin dieetti?

Siemennestettä on kuvailtu vähähiilihydraattiseksi. Hiilihydraatteja välttävä Atkinsin dieetti ei siis kiellä nielemistä?

Väärin. Miehen ejakuloimasta neljästä millilitrasta löytyy proteiinia, mutta suurin osa siitä koostuu fruktoosisokerista. Sokeri taas ei kelpaa Atkinsin dieettiä harjoittavalle. Siemennesteessä on kuitenkin vain noin seitsemän kaloria, joten sadankin kalorin aikaansaamiseksi saa huhkia 14 kertaa päivässä! Ei siis huolta lihomisesta.

6. Keskivertopeniksen koko?

Se on pienempi kuin luulet! Keskivertokoko vaihtelee kahdentoista ja viidentoista senttimetrin välillä. Kuten muissakin elämän hyvissä asioissa, liikaa on liikaa: liian suuri penis voi aiheuttaa naiselle epämukavuutta, joten onnistuminen ei ole kiinni koosta, vaan käyttötaidoista.

7. Osterit lisäävät himokkuutta?

Osterien eroottisia vaikutuksia ei ole pystytty todistamaan. Jos simpukoiden nauttiminen kuitenkin kiihottaa, antakaa mennä. Jos haluat laittaa vipinää punttiin einesten avulla, kannattaa kokeilla kofeiinia. Sen antama energiapiikki kenties saa sinut raahaamaan itsesi ihmisten ilmoille ja silloin saattaa käydä flaksi!

8. Tummaihoisella on iso?

Peniksen koon ja ihonvärin väliltä ei ole löytynyt yhteyttä. Itse asiassa näillä asioilla ei ole toistensa kanssa mitään tekemistä! Maailman suurin mitattu penis kuuluu yhdysvaltalaiselle 41-vuotiaalle vaaleaihoiselle Jonah Falconille.


MTV3/Helmi

Lähde: Spike.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja