Näitä asioita naiset pelkäävät seksissä

Jos nainen perääntyy ennen suurta hetkeä, ei se tarkoita, etteikö hän haluaisi viedä romanttista iltaa päätökseensä. Pelot ja huolenaiheet voivat joskus kuitenkin olla liikaa.

Nainen kyllä tietää tai ainakin luulee tietävänsä, mitä häneltä sängyssä odotetaan – intohimoa, oma-aloitteisuutta ja leikkimielisyyttä. Naisilla on kuitenkin muutamia, yleisiä huolenaiheita, jotka saattavat pilata nautinnon seksin harrastamisesta. Miesten onkin syytä huolehtia ennen sänkypuuhia, että nainen tuntee olonsa mahdollisimman rennoksi ja turvalliseksi.

Sattuuko minuun?

Yksi yleisimmistä seksiin liittyvistä pelonaiheista on kipu. Pienestä huolesta tulee nopeasti kivun kierre, jos nainen kipua pelätessään jännittää emätinlihaksiaan saaden tilanteen vain pahenemaan ja tuntumaan kivuliaammalta kuin, mitä se olisi ollut.

Olenko tarpeeksi taitava?

Naiset tuntevat paineita olla täydellisiä sängyssä. Jokainen nainen miettii joskus, että pitäisikö hänen osata enemmän temppuja sängyssä. Tämä taas aiheuttaa huolta siitä, onko suoritus riittävä miehelle vai pettyykö tämä. Tämä turha huoli voi pilata illan kummaltakin.

Näytänkö rumalta?

Nämä pelot jokainen nainen tunnistaa: Näytän varmasti rumalta! Apua, hän näkee reiteni! Pitäisikö vatsani olla timmimpi? Ulkonäköpaineet ovat varmin keino sammuttaa naisen intohimon liekki ja pelko rumalta näyttämisestä seksikumppanin silmissä estää mahdollisuuden harrastaa mahtavaa seksiä.

Mitä jos joku menee pieleen?

Tulenko raskaaksi? Mitä jos saan sukupuolitaudin? Nämä asiat käyvät joskus jokaisen naisen mielessä, mutta huolellinen ehkäisy pitää huolet loitolla!

Entä jos hän jättää minut?

Joskus naiset pelkäävät, että mies jättää heidät, jos he eivät ole täydellisiä sängyssä. Siitä syntyy tietenkin paniikki. Mitä jos hän ei rakasta minua enää?

Saanko orgasmin tarpeeksi nopeasti?

Naisilla kestää miehiä kauemmin saavuttaa hekuman huippu. Ennen sänkypuuhien aloittamista nainen saattaakin tuntea painetta suoriutua yhtä nopeasti kuin mies. Tämä kuitenkin johtaa ahdistumiseen eikä ole eduksi kummallekaan. Pahimmassa tapauksessa kumpikin jää ilman orgasmia.


AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat