Mainos

Naisten villeimmät seksifantasiat

Seksifantasiat ovat yksi osa tervettä seksielämää. Fantasioidessa kannattaa muistaa olla ennakoluuloton: rentoudu ja anna mielesi lentää. Kenenkään ei tarvitse tietää, mistä haaveilet. Etkö tiedä, mistä aloittaa? Helmi esittelee everydayhealth-sivuston kymmenen naisten suosikkifantasiaa, joiden avulla pääset alkuun.

1. Seksuaalinen alistuminen

Naiset kuvittelevat usein itsensä sänkyyn voimakkaan ja alistavan miehen kanssa. Fantasia ei kuitenkaan tarkoita, että nainen haluaisi oikeassa elämässä alistavaa seksiä.

2. Tirkistelyä

Tirkistelyfantasiassa seksiä harrastetaan muiden katseiden alla. Kuvittele myös olevasi itse tirkistelijä katselemassa salaa muiden seksiä. Voit fantasiassa vakoilla esimerkiksi jonkun tuttusi seksipuuhia, niin nolostuttavalta kun se kuulostaakin!

3. Urhean ritarin käsivarsilla

Ritarifantasiassa täydellinen mies liehittelee ja viettelee sinut. Hän toteuttaa kaikki toiveesi, hellii ja ymmärtää sinua. Sinun ei edes tarvitse ohjata ritarimiestä, vaan hän toteuttaa kaikki fantasiasi kysymättä.

4. Pahana tyttönä

Arkielämä on täynnä sääntöjä, joita kiltit tytöt seuraavat. Fantasioissa kaikki on toisin: kiltti nainen voi olla "paha tyttö". Voit kuvitella itsesi strippaamaan huoneelliselle miehiä tai harrastamaan villiä seksiä tuntemattoman miehen kanssa. Olet aggressiivinen ja otat haluamasi miehen ilman anteeksipyyntöjä.

5. Sinä määräät

Monet naiset fantasioivat vallasta. Voit olla domina, joka käyttää miestä seksiorjanaan. Voit sitoa hänet ja vaatia miestä toteuttamaan kaikki toiveesi.

6. Seksiä ex-miehen kanssa

Onko sinulla ollut suhde mieheen, joka oli täydellinen sängyssä, mutta jätti sinut? Kuvittele, että törmäät mieheen yllättäen uudestaan. Aloitatte kiihkeän seksisuhteen, sillä seksi hänen kanssaan on edelleen upeaa.

7. Tyttöseksiä

Kuka on sinun unelmiesi nainen? Voit kuvitella vauhdikasta seksiä esimerkiksi Angelina Jolien kanssa. Tyttöseksistä fantasioiminen voi olla mukava kokemus erityisesti sellaisille naisille, jotka eivät ole koskaan sitä kokeilleet. Kuvittele, miten erilaiselta naisen vartalo tuntuu miehen vartaloon verrattuna.

8. Ryhmäseksi

Kaikki kolmen kimpasta lähtien mahtuu tähän kategoriaan. Saatat ryhmäseksiin osallistumisen sijaan seurata vierestä, kun useampi ihminen harrastaa seksiä. Entäs se mahdollisuus, että kokeilisit kolmen kimppaa kahden komean miehen kanssa? Vai haluatko mieluummin yhden miehen ja yhden tytön kanssasi sänkyyn?

9. Seksiä rannalla

Olet lomalla trooppisessa ja lämpöisessä maassa, jossa on rento elämänmeno. Olet tavannut jonkun pakahduttavan ihanan ihmisen, jonka kassa harrastat seksiä rannalla. Seksi ei ole ikinä ollut näin hyvää, mutta tiedät silti, että sen täytyy loppua.

10. Kinkyilyä

Oletko haaveillut jostakin vielä vauhdikkaammasta? Tämä on syvimpien halujesi fantasia, sellainen, jota et eläessäsi paljastaisi kenellekään. Halusi saattavat olla esimerkiksi moraalisi vastaisia, mutta anna mennä, käytä mielikuvitustasi. Kenenkään ei tarvitse tietää, jos harrastat fantasiassasi seksiä ystäväsi aviomiehen kanssa lateksivaatteet yllä.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Everydayhealth-sivusto

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.