Naisten mies Esko Eerikäinen: Nainen on elämän suola

Naisten mies -sarjassa tavataan hurmaavia miehiä ja kuullaan suoraan miesten suusta, miksi naiset ovat niin kertakaikkisen ihania! Tällä kertaa Helmen lukijoille mietteistään kertoo Hunks-tanssija Esko Eerikäinen.

Hunks-tanssija Esko Eerikäinen paljastaa Helmen lukijoille, ketä naista hän ihailee ja mikä on miehen romanttisin teko ikinä.

Mikä tekee naisista ihania?

Se, että ne vain ovat elämän suola. Joidenkin kanssa ei pysty elämään, mutta ei ilman heitä kuitenkaan voi olla.

Ketä naista ihailet?

Se on varmaan oma äitini. Hänellä on paljon elämänkokemusta hyvässä ja pahassa, ja kaikesta huolimatta hän on aina pysynyt iloisena ja pitänyt myönteisen elämänasenteen. Äiti on opettanut minulle sen, että kaikella on tarkoituksensa ja olemalla hyvä, saa itsekin hyvää.

Mikä on kaikkein kauneinta, mitä naiselle voi sanoa?

Tahdon!

Mitä et naisissa ymmärrä?

Välillä ajatuksenjuoksua. Joskus ajatus ja sanallinen viesti eivät kohtaa. Kommunikoinnin kanssa voi tulla ongelmia, kun kuulee ja ymmärtää asiat omalla tavalla.

Jos saisit olla nainen yhden päivän ajan – mitä tekisit?

Ehkä tutkisin vähän, että mitä mun pääni sisällä pyörii. Ehkä haluaisin tietää, että millainen ajatus naisella on miehestä.

Mikä on kaikkein romanttisin tekosi?

Luulen, että matkan ostaminen ulkomaille on ollut romanttisin yllätys. Annoin matkalle parin päivän varoitusajan. Sen tarkoitus oli antaa matkan vastaanottajalle tilaa ja aikaa rauhoittua, irtautua arjesta.

Mikä on paras iskurepliikkisi?

Se on vielä tulossa. En oikein tiedä, onko repliikki se juttu jolla hurmataan, vai vaikuttavatko muut asiat enemmän. Ehkä naisen arvostuksen ja huomion saa myös olemalla oma itsensä ja itsevarma, ja olemalla tietoinen siitä mitä on tekemässä ja mihin on ryhtymässä.

Millainen on mielestäsi mainio naistennaurattaja?

Huumorintajuinen, ei niin itseään vakavasti ottava ihminen, joka pystyy selviämään tilanteesta kuin tilanteesta puhumalla.

Millainen naistenmies sinä olet?

En tiedä, pitää varmaan kysyä naiselta. Olen hirveän sosiaalinen, enkä ainakaan jää hiljaiseksi naisten seurassa.

Mitä terveisiä lähetät Helmen ihanille naislukijoille?

Valoa ja aurinkoa! Muistakaa, että me miehetkin aina yritämme parhaamme ja tarkoitamme vain hyvää. Meitä on moneen junaan, mutta kyllä me olemme tutustumisen arvoisia.

Tietenkin terveiset myös kaikille, että Hunksien 10-vuotiskiertue starttaa syksyllä. Jos haluat nähdä herrasmiesmäisiä piirteitä omaavia miehiä ja paljasta pintaa, niin tervetuloa!

Lisää ihania miehiä:

MTV3 Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja